Canon XEED WUX500ST

Canon XEED WUX500ST

Projektor kompakt me hedhje të shkurtër, me performancë të lartë, me ndriçim ngjyrash 5.000 lumenë, veçori të avancuara dhe kosto të ulëta punimi.

Kërkoni informacione

Projektor gjithëpërfshirës, praktik me hedhje të shkurtër

Veçori inovative, saktësi mahnitëse e imazhit dhe ndriçim ngjyrash prej 5.000 lumenësh nga një projektor kompakt me hedhje të shkurtër. XEED WUX500ST me performancë të lartë ofron një rezolucion të qartë 1920 x 1200 dhe efikasitet energjie lider.

Shikoni specifikimet e plota

Llogaritja e distancës së ekranit / të dhënat CAD

Broshura e projektorit XEED

Fleta e shitjeve

Komandat e përdoruesit

Canon XEED WUX500ST

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Ndriçimi

5.000 lumenë

Rezolucioni

1920 x 1200

Raporti i kontrastit

2 000:1

Lidhshmëria

HDBaseT, HDMI, DVI dhe Wi-Fi

Madhësia e ekranit

30-300 inç

Pesha

6,3 kg

Altoparlanti

5 watt

Jetëgjatësia e llambës

5.000 orë

Shikoni specifikimet e plota

Canon XEED WUX500ST
Canon XEED WUX500ST

Çfarë ka në kuti

Telekomandë: RS-RC06

2 bateri alkaline AAA

Kablli i energjisë AC

Kabëll lidhjeje VGA në VGA kompjuter, 1,8m

Aksesorët

Produktet përkatëse