Hero Image

XEED 4K600Z

Projektor laser 4K LCOS me cilësi të lartë për përdorim në simulime, dizajn, CAD, arsim, instalime kreative dhe signage dixhitale.

Kërkoni informacione

Galeria

Imazhe të qarta e të shndritshme dhe video e bukur

Ky projektor instalimi kompakt laser 4K me 6000 lumen mund të instalohet në çfarëdo orientimi 360 gradë për një signage dixhital, për instalime kreative ose për të ndihmuar simulimin, arsimin mjekësor ose aplikimet e dizajnit dhe CAD.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro Image

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

4K

Rezolucioni 4K

Rezolucioni më i lartë se 4K në 4096 x 2400

Funksioni i planifikimit

HDMI

HDMI

Porta HDMI

PJLink

PJLink

Protokolli i kontrollit standard i industrisë

Crestron

Crestron Connected

Crestron Room View për kontrollin

Warranty

Garancia 5 vite

Zbatohen kushtet e përgjithshme

Wi-fi

Certifikuar me Wi-Fi*

Përdorimi me lehtësi në largësi pa tela

Shikoni specifikimet e plota

XEED 4K600Z Right
*Është i disponueshëm një version pa Wi-Fi – XEED 4K601Z

Lidhjet përkatëse

Canon ka të gjitha produktet, shërbimet dhe mbështetjen që ju duhet për projektime të fuqishme dhe krijuese në 4K.

Aksesorët

Produktet përkatëse

Product-XEED 4K600STZ - Video_Thumbnail