Simulation & Design Projectors

Projektorë simulimi dhe dizajni

Projektoni fotografi dhe video të bukura me lehtësi.

Seria Canon XEED WUXGA me laser

Për profesionistët që kërkojnë projektorët laser me instalim me cilësinë maksimale për përdorim tregtar, mjekësor dhe arsimor, gama Canon XEED LASER ofron një model të ri të lentes me vendosje qendrore me kohëzgjatje të laserit thuajse pa mirëmbajtje, lidhjet e HDBaseT si dhe mundësinë e zgjedhjes nga gjashtë lente.

Canon XEED LASER Series

Seria XEED WUXGA me laser

Projektorët LCOS me lazer të ulët që ofrojnë shkëlqim të lartë dhe ngjyra të sakta

Canon XEED LASER Series

Cilësi mahnitëse e imazhit

Projektoni fotografi dhe video me rezolucion të lartë që riprodhojnë me besnikëri ndriçimin real, ngjyrat e gjalla dhe kontrastin e shkëlqyer të fotografive origjinale. Çdo model projektori siguron imazhe pa ndërprerje nga efekti i grilës, dhe me një gamë të gjerë të modaliteteve të disponueshme të paracaktuara për imazhet, mund të arrini rezultate mbresëlënëse në thuajse çdo ndriçim ose ambient.

Connectivity wide view man projector presentation

Mundësi të shumanshme të lidhjes

Me përfshirjen e portave HDMI, DVI, VGA, USB dhe mbështetjen për Crestron RoomView.

Versatile connectivity projector in situ presentation

Lehtësia e instalimit

Çdo projektor simulimi përfshin modalitete elastike të përdorimit dhe mund të përshtaten me lehtësi. Ata mund të përdoren të pavarur ose në një instalim të fiksuar, me një montim të lehtë në mur ose në tavan, dhe janë të përsosur për instalimet me një ose me shumë projektorë, si p.sh. në sistemet e përziera ose të grupuara.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Nuk është ajo që po kërkoni?