PROJEKTORË

Me rreze të shkurtër dhe ultra të shkurtër
Projektorë sipas rrezes

Shijoni figurën e pastër kristali në hapësirat më të vogla

Produktet që kanë lidhje

XEED_4k600STZ

Projektorët me instalim

Krijoni impakt mahnitës vizual me gamën tonë të projektorëve me instalim

Image being projected

Projektorët Full HD

Figura të qarta, të përpikta, 1080p, çdo herë, nga gama jonë me HD të plotë

X-ray of chest

Projektorët e simulimit dhe të dizajnit

Zgjidhje të jashtëzakonshme projektimi për aktivitete krijuese

Girl raising arm in educational photo

Projektorët për biznesin dhe edukimin

Nga sallat e mbledhjeve, deri te sallat e leksioneve, gjeni projektorin e duhur për rastin tuaj

Gëzoni figurën më të pastër e të shndritshme nga projektorët më të vegjël

KU T'I BLINI