LV-WU360

Projektori Canon LX-MU500Z

Një projektor kompakt i nivelit të lartë me instalim me laser, me rezolucionin origjinal WUXGA dhe teknologjinë DLP për një riprodhim mbresëlënës të imazheve

Kërkoni informacione

Galeria

Projektor me laser DLP, kompakt, i nivelit më të lartë dhe me ndriçim të lartë

Me 5000 lumenë, rezolucionin origjinal WUXGA, raportin dinamik të kontrastit 50 000:1 dhe një jetëgjatësi të burimit të dritës me deri në 20 000 orë, projektori me laser me instalim i nivelit të lartë Canon LX-MU500Z është partneri i përsosur për imazhe me cilësi të lartë.

Shikoni specifikimet e plota

Fleta e shitjeve

Llogaritja e distancës së ekranit / të dhënat CAD

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Rezolucioni origjinal WUXGA (1920 x 1200 pikselë)

Ndriçimi 5000 lumenë

Teknologjia DLP

Diodë laseri blu me rrotëzën me fosfor të verdhë

Jetëgjatësia e burimit të dritës 20 000 orë

Korrigjimi trapezoidal me 4 kënde

Garancia 5 vite nga Canon
(12 000 orë)

Zbatohen kushtet e përgjithshme

Njësi e huazuar pa pagesë në ditën tjetër gjatë shërbimit

Shikoni specifikimet e plota

Çfarë ka në kuti

Projektori multimedial LX-MU500Z

Njësia e telekomandës LV-RC08

Bateri pllakë me litium CR2032 x 1

Kablloja kryesore e energjisë AC

Produktet e lidhura