Projektori me laser Canon LX-MH502Z DLP
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Panel

Tipi

Çipi DLP™

Madhësia dhe Numri

Me një çip, diagonal 0,47”

Raporti i Pamjes

16:9

Rezolucioni

3840 x 2160 (funksioni i zhvendosjes 4K aktiv)

Rezolucioni Bazë

1920 x 1080 Full HD (funksioni i zhvendosjes 4K joaktiv)

OPTIKA

Tipi i burimit të dritës

Diodë laseri blu dhe fosfor i verdhë

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F14,3-22,9mm; f=1,81-2,10mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,6x Manual

Kontrolli i fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

Vertikal: +/-60%* Manual*
Horizontal: +/- 23% Manual

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

5000 lumenë (3750 në Modalitetin ekonomik) në Modalitetin e prezantimit

Uniformiteti i Shkëlqimit

80%

Raporti dinamik i kontrastit

50,000:1 (modaliteti i prezantimit / plotësisht i bardhë : plotësisht i zi)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

1,8 m - 9,58 m (2,99 m - 4,79 m për imazhin 100")

Madhësia e ekranit

60” - 300” (1,33 m x 0,75 m - 6,64 x 3,74 m)

Raport Projeksioni

1,36-2,18

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: +/-30%* manual.

Hyrja dixhitale e kompjuterit

3840x2160** / WUXGA / WSXGA+ / UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Hyrja analoge e kompjuterit

WUXGA / WSXGA+ / UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA / MAC

Hyrja dixhitale e videos

2160p / 1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p / 576i / 480i

Hyrja HDBaseT

Imazhi, audio, kontrolli, rrjeti (100BASE-TX)
3840x2160** / WUXGA / WSXGA+ / UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Modalitetet e ekranit

Prezantimi, Standard, sRGB, Kinema, DICOM, Përdoruesi 1 dhe 2

Altoparlant i Integruar

10W monaural

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja analoge e kompjuterit

Mini Dsub 15

Dalja analoge e kompjuterit (dalja e monitorit)

Mini Dsub 15

Dixhitale e kompjuterit / e videos

HDMI 1

Dixhitale e kompjuterit / e videos

HDMI 2

Audio Input

Minifisha stereo 3,5 mm x 1

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

USB

Tipi A 5V/2A

Porta e shërbimit mini-USB

Tipi B (për përditësimin e firmuerit)

Kontroll Projektori

Mini D-Sub 9-kunja (RS232c)

Porta e rrjetit 1

HDBase-T (4K 30p)

Porta e rrjetit 2

RJ-45 (100Base-TX / 10Base-T)

Altoparlant i Integruar

10W monaural

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

4 x këmbë rrotulluese (këndin i ngritjes deri në 1,9°, përpara, prapa, majtas dhe djathtas)

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

450mm x 154mm x 379mm (përfshirë pjesët e dala)

Pesha

9,3 kg

Burimi i Energjisë

100-240 V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modalitetet - Normal: 510W / Ekonomik: 380W
Në gatishmëri: (LAN aktiv/joaktiv) 2W / 0,5W

Jetëgjatësia e burimit të dritës

Normal: 20 000 orë

Niveli i zhurmës

Normal / Ekonomik: 39/37 dB (zhvendosja 4K aktive)
Normal / Ekonomik: 37/35 dB (zhvendosja 4K joaktive)

Mjedisi i përdorimit

0° deri në 40°C (Lagështia relative: 10-90%)

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +65°C

Garancia

5 vjet (12 000 orë)
Zbatohen kushtet e përgjithshme

*Kur opsioni horizontal është në pozicionin e qendrës

**Me një rezolucion origjinal 1920 x 1080 çdo piksel ndahet në 4 pseudopikselë duke përdorur një algoritëm të posaçëm të imazheve dhe një aktivizues të zhvendosjes 4K që e ridrejton dritën e pikselëve që të shfaqet në 4 vende. Imazhi i rezultatit të daljes është rezolucioni 4K UHD: 3840 x 2160 pikselë.

Produkt me laser i kategorisë 1 (në përputhje me ENC60825-1: 2014)

Produkt me laser i kategorisë 3 (në përputhje me IEC60825-1: 2007)

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet ndryshe

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.