Projektori me laser Canon LX-MH502Z DLP

Një projektor me laser DLP me instalim, kompakt dhe me ndriçim të lartë që sjell cilësinë e mrekullueshme 4K UHD. (Ndërprerë)

Kërkoni informacione

LX-MH502Z

Një projektor me laser me instalim, kompakt dhe i shndritshëm dhe me rezolucionin 4K UHD

Për bizneset që kërkojnë një cilësi superiore të ngjyrave, me një kosto totale të ulët të pronësisë, ky projektor i lehtë me instalim ofron 5000 lumenë, lidhjen HDBaseT dhe teknologjinë e zhvendosjes së pikselëve në 4 drejtime për të siguruar rezultate vërtet mahnitëse në 4K UHD.

Shikoni specifikimet e plota

LX-MH502Z

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

4K

Rezolucioni 3840 x 2160*

DLP

Teknologjia DLP

HDMI

2 porta HDMI

PJ Link

Protokolli i kontrollit, standard në këtë industri

Crestron Connected

Protokolli i kontrollit të Crestron

Garancia 5 vite

Garancia e zgjatur për 5 vite (12 000 orë)
Zbatohen kushtet e përgjithshme

Shikoni specifikimet e plota

LX-MH502Z

* Me një rezolucion origjinal 1920 x 1080 çdo piksel ndahet në 4 pseudopikselë duke përdorur një algoritëm të posaçëm të imazheve dhe një aktivizues të zhvendosjes 4K që e ridrejton dritën e pikselëve që të shfaqet në 4 vende. Imazhi i rezultatit të daljes është rezolucioni 4K UHD: 3840 x 2160 pikselë.

Produktet e lidhura