Projektor me laser LX-4K3500Z 4K DLP

Një projektor me laser 4K DLP me ndriçim të lartë me 35 000 lumenë me zgjedhjen e shtatë lenteve opsionale të ndërrueshme për projektim në skena të mëdha.

Hero Image

Një projektor me laser me instalim 35 000 lumenë 4K DLP

Me teknologjinë DLP me 3 çipe dhe 2 laserë me ngjyra si dhe një rrotëz fosfori për ndriçimin 35 000 lumenë dhe një riprodhim të shkëlqyer të ngjyrave, projektori LX-4K3500Z prezanton në rezolucionin origjinal 4K (4096 x 2160) duke e bërë atë të përshtatshëm për një gamë të gjerë të aktiviteteve me instalim të një shkallë të madhe.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro Image

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

4K

Rezolucioni 4096 x 2160

DLP

Teknologjia DLP

HDMI

Portat HDMI x2

DP

Porta e ekranit x2

HDBaseT

Porti i rrjetit 100BASE-TX 4K

Laser

Ndriçimi qendror me 40 000 lumenë

Shikoni specifikimet e plota

SPEC Intro Right

Çfarë ka në kuti

Njësia e projektorit

Njësia e telekomandës

Kablloja elektrike AC

Produktet e lidhuraAksesorët