Projektorë LV LCD

Një gamë projektorësh biznesi, peshëlehtë, portativë, të ndriçimit të lartë, me teknologji LCD për ngjyra e detaje të jashtëzakonshme plus llamba me jetëgjatësi dhe mirëmbajtje të thjeshtë për një funksionim të qëndrueshëm dhe efikas.

LV WU360

Tri projektorë me cilësinë dhe rendimentin në zemër

Gama e projektorëve të shndritshëm e portativë LV nga "Canon" ofron zgjedhje mes cilësive WUXGA, WXGA dhe XGA duke përdorur teknologjinë e paneleve LCD dhe llamba jetëgjatësie, për efikasitet maksimal dhe rendiment me shpenzime të ulëta.

Shikoni specifikimet e plota

Fleta e shitjeve

Llogaritja e distancës së ekranit / të dhënat CAD

Intro Image

Shikoni të gjitha veçoritë

LV-WU360

Një projektor portativ, rezolucioni WUXGA (1920×1200) që nxjerr imazhe të shndritshme, të qarta dhe ka jetëgjatësi të lartë, si dhe kosto të ulëta gjithsej pronësie

Specifikimet

Dizajn kompakt, me peshë të lehtë

Teknologji LCD

Ndriçim 3600 lumenësh dhe kontrast i lartë

Deri në 20 000 orë jetëgjatësi llambe

Zhurmë e ulët gjatë punës, deri në 30 dB

Opsione të ndryshme për lidhjet

Korrigjim trapezoidal

Altoparlant 10 W

Shikoni specifikimet e plota

LV WU360

LV-WX370

Një projektor portativ, rezolucioni WXGA (1280×800) që jep imazhe të shndritshme e të qarta me jetëgjatësi të lartë dhe kosto të ulëta gjithsej pronësie

Specifikimet

Dizajn kompakt, me peshë të lehtë

Teknologji LCD

Ndriçim 3.700 lumenësh dhe kontrast i lartë

Deri në 20 000 orë jetëgjatësi llambe

Zhurmë e ulët gjatë punës, deri në 30 dB

Opsione të ndryshme për lidhjet

Korrigjim trapezoidal / gjeometrik

Altoparlant 10 W

Shikoni specifikimet e plota

LV WX370

LV-X350

Një projektor portativ, rezolucioni XGA që jep imazhe të shndritshme e të qarta me jetëgjatësi të lartë dhe kosto të ulëta gjithsej pronësie

Specifikimet

Dizajn kompakt, me peshë të lehtë

Teknologji LCD

Ndriçim 3.500 lumenësh dhe kontrast i lartë

Deri në 20 000 orë jetëgjatësi llambe

Zhurmë e ulët gjatë punës, deri në 30 dB

Opsione të ndryshme për lidhjet

Korrigjim trapezoidal / gjeometrik

Altoparlant 10 W

Shikoni specifikimet e plota

LV X350


Aksesorët

Produktet e lidhura