PROJEKTORË

Projektorët me laser

Projektorë me dritë laser që ofrojnë figurë mahnitëse për çfarëdo instalimi

Canon 4k black projector

Prezantimi i projektimit 4K

I qartë, i pastër dhe i vërtetë si në realitet. Projektorët 4K ofrojnë një cilësi të pakrahasueshme figure

Produktet përkatëse

XEED_4k600STZ

Projektorët me instalim

Krijoni impakt mahnitës vizual me gamën tonë të projektorëve me instalim

Girl with arm up in educational setting

Projektorët për biznesin dhe edukimin

Nga sallat e mbledhjeve, deri te sallat e leksioneve, gjeni projektorin e duhur për rastin tuaj

X-ray of chest

Projektorët e simulimit dhe të dizajnit

Zgjidhje të jashtëzakonshme projektimi për aktivitete krijuese

Zbuloni kostot më të ulëta të punës dhe jetëgjatësinë e projektimit me laser

KU T'I BLINI