Compact and portable hero image projector close up

Projektorët me instalim

Zgjidhje të zgjerueshme për çdo ambient instalimi.

Seria Canon XEED WUXGA me laser

Për profesionistët që kërkojnë projektorët laser me instalim me cilësinë maksimale për përdorim tregtar, mjekësor dhe arsimor, gama Canon XEED LASER ofron një model të ri të lentes me vendosje qendrore me kohëzgjatje të laserit thuajse pa mirëmbajtje, lidhjet e HDBaseT si dhe mundësinë e zgjedhjes nga gjashtë lente.

Canon XEED LASER Series

Seria XEED WUXGA me laser

Projektorët LCOS me lazer të ulët që ofrojnë shkëlqim të lartë dhe ngjyra të sakta

Canon XEED LASER Series

Lehtësi në instalim dhe në mirëmbajtje

Përdorimi i çdo projektori nuk mund të ishte më i thjeshtë. Veçoritë e zmadhimit të motorizuar, fokusit dhe zhvendosjes së lentes mund të ndryshohen nëpërmjet kontrollit në largësi me një saktësi deri në gjysmë pikseli - e përsosur për instalimet me një ose me shumë projektorë, si p.sh. sistemet me përzierje, shkrirje dhe në formë kupe. Llambat me efikasitet të lartë mund të arrihen nga pjesa e pasme, ndërsa filtrat e ajrit mund të nxirren thjesht duke i rrëshqitur. Kjo siguron që mirëmbajtja për këta projektorë të jetë e shpejtë dhe e lehtë.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Lentet e ndërrueshme

Zgjeroni projektorin tuaj. Zgjidhni nga pesë lente të ndërrueshme me cilësi të mrekullueshme për projektorët XEED ose tetë lente për gamën LX.

Connectivity wide view man projector presentation

Imazhe të gjithanshme me cilësi të lartë

Me sistemin optik AISYS për imazhe jashtëzakonisht të qarta dhe një mundësi e gjerë zgjedhjes për hyrjet e disponueshme, këta projektorë profesionalë sigurojnë një cilësi fantastike të imazhit dhe mundësi të gjithanshme të lidhjes. Shkrirja e skajeve të harduerit lejon shkrirjen pa ndërprerje mes shumë projektorëve të ndryshëm. Korrigjimi i efektit trapezoidal me katër pika siguron imazhe të qarta dhe të sakta edhe kur projektoni nga një kënd i caktuar.

Connectivity wide view man projector presentation

Nuk është ajo që po kërkoni?