PROJEKTORË

Projektorët Full HD

Projektor HD që ofrojnë figurë të ndezur dhe funksione të fuqishme

Produktet që kanë lidhje

XEED_4k600STZ

Projektorët me instalim

Krijoni impakt mahnitës vizual me gamën tonë të projektorëve me instalim

Image being projected

Projektorë me distancë të shkurtër dhe shumë të shkurtër.

Zgjidhje projektimi, novatore, performance të lartë, për hapësirat e vogla

X-ray of chest

Projektorët e simulimit dhe të dizajnit

Zgjidhje të jashtëzakonshme projektimi për aktivitete krijuese

Girl raising arm in educational photo

Projektorët për biznesin dhe edukimin

Nga sallat e mbledhjeve, deri te sallat e leksioneve, gjeni projektorin e duhur për rastin tuaj

Bëni impakt në ekrane dhe në organizatën tuaj

GJENI NJË SHITËS PARTNER