Compact and portable hero image projector close up

Projektorët për biznesin dhe për edukimin

Projektime të gjithanshme për zyrat dhe sallat e mësimeve.

Seria Canon XEED WUXGA me laser

Për profesionistët që kërkojnë projektorët laser me instalim me cilësinë maksimale për përdorim tregtar, mjekësor dhe arsimor, gama Canon XEED LASER ofron një model të ri të lentes me vendosje qendrore me kohëzgjatje të laserit thuajse pa mirëmbajtje, lidhjet e HDBaseT si dhe mundësinë e zgjedhjes nga gjashtë lente.

Canon XEED LASER Series

Seria XEED WUXGA me laser

Projektorët LCOS me lazer të ulët që ofrojnë shkëlqim të lartë dhe ngjyra të sakta

Canon XEED LASER Series

Instalime të gjithanshme

Nëse po kërkoni një projektor për biznesin, edukimin ose një projektor me laser, kjo gamë është e përshtatshme për të gjitha ambientet. Me modalitetet elastike të përdorimit dhe lidhjet e gjithanshme me përcaktim të lartë, këta projektorë mund të përfshihen në thuajse çdo vend. Modelet me distancë të shkurtër dhe ultra të shkurtër të ekranit janë idealë për përdorim në vende ku hapësira është e kufizuar.

Connectivity wide view man projector presentation

Imazhe me cilësi të lartë

Sistemet optike të përparuara të Canon janë të projektuara për të optimizuar rezultatin e imazheve me cilësi të lartë të projektorit. Këta projektorë përfshijnë teknologjinë e panelit DLP ose teknologjinë e përparuar LCOS për të siguruar imazhe të sakta dhe të qarta, me ndriçim real të ngjyrave dhe raporte të kontrastit që sigurojnë nivele të shkëlqyera të ngjyrës së zezë dhe detaje të mrekullueshme.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Nuk është ajo që po kërkoni?