PROJEKTORË

Projektorët 4K

Përjetoni qartësinë dhe saktësinë mahnitëse të këtyre projektorëve 4K

Canon Laser projector

Prezantimi i projektimit me laser

Projektorë të fuqishëm dhe jetëgjatë, që ofrojnë cilësi superiore figure

Produktet përkatëse

XEED_4k600STZ

Projektorët me instalim

Krijoni impakt mahnitës vizual me gamën tonë të projektorëve me instalim

Girl with arm up in educational setting

Projektorët për biznesin dhe edukimin

Nga sallat e mbledhjeve, deri te sallat e leksioneve, gjeni projektorin e duhur për rastin tuaj

X-ray of chest

Projektorët e simulimit dhe të dizajnit

Zgjidhje të jashtëzakonshme projektimi për aktivitete krijuese

Standarde të larta nga projektorët e rezolucionit të lartë, me gamën tonë 4K

KU T'I BLINI