Boy silhouetted against projector nature shot

Projektorët

Qartësi dhe kontrast i pakrahasueshëm për imazhe me ndikim të madh.

Gjeni projektorin tuaj Canon

Nga projektori me instalim e deri te projektori kompakt dhe portativ.

Canon projector LX-MU800Z front product shot

Projektorët me laser

Të projektuar me një burim drite që zgjat më shumë, projektorët tanë LCOS dhe DLP me laser janë idealë për ambientet e instalimit.

Shikoni gamën

360 Laser projection on a ceiling
Canon XEED 4K600STZ front product shot

Projektorët 4K

Projektimi mahnitës i imazheve 4K për ambientet e simulimit, vizualizimit dhe dizajnit krijues.

Shikoni gamën

Man sat behind a desk looking at projection on wall
Short & Ultra Throw front product shot of the  XEED WUX450ST

Projektorë me distancë të shkurtër dhe shumë të shkurtër.

Mundësi të lëvizjes dhe cilësi e shkëlqyer. Krijoni një figurë të madhe në një hapësirë të vogël me këta projektorë multimedialë.

Shikoni gamën

Close up shot of leaf on a screen
Front product shot of compact & protable projector model LV-WX320

Projektorë kompaktë dhe portativë.

Projektorë të lehtë që sigurojnë imazhe HD në klasa, në rrugë dhe në zyra.

Shikoni gamën

Compact and portable projector lifestyle
Canon projector LX-MU600Z front product shot

Projektorët me HD të plotë

Projektorë me HD të plotë të Canon ofrojnë rezolucionin origjinal WUXGA dhe sigurojnë imazhe të qarta dhe të vërteta në çdo rast.

Shikoni gamën

Close up of woman's hands framing sunset on a beach

Gjeni një projektor