MBËSHTETJA

Gjetësi i produktit

Kamera. Objektiv. Printer. Bojë. Skaner. Ju duhen të gjitha? Gjetësit tanë praktikë të produkteve ju ndihmojnë të gjeni produktet e duhura për nevojat tuaja personale ose të biznesit.
Canon Camera

Gjetësi i produktit

GATI PËR NDIHMË

Përkimi i produkteve me nevojat tuaja

Gama jonë e kamerave objektivave, printerëve, bojërave dhe skanerëve është e gjerë, duke mbuluar një sërë nevojash personale dhe të biznesit. Ju dëgjuam të thoni "Më ndihmo të zgjedh"? Do t'ju ndihmojmë me kënaqësi. Gjetësit tanë të produkteve ju bëjnë të mundur gjetjen e produkteve ideale për nevojat tuaja përmes funksioneve tona praktike interaktive.

MJETE DHE MBËSHTETJE

Gjetësi i kamerës

Gjeni kamerën ideale për të shkrepur ato që ju pëlqejnë përmes zgjedhësit tonë të kamerës.
Canon Camera

MJETE DHE MBËSHTETJE

Gjetësi i objektivit

Zgjedhësi ynë i objektivit rekomandon dhe ju mundëson krahasimin e objektivave Canon që përkojnë më së miri me interesin tuaj
Canon Camera

MJETE DHE MBËSHTETJE

Gjetësi i printerit

Zgjedhësi ynë i printerit ju rekomandon printerët më të mirë për nevojat tuaja dhe ju lejon t'i krahasoni specifikimet e printerëve përbri njëra-tjetrës.
Canon Camera
Canon Camera

MJETE DHE MBËSHTETJE

Keni printer Canon? Gjeni bojën e duhur

Avantazhi i bojës origjinale.

MJETE DHE MBËSHTETJE

Gjetësi i skanerit

Përzgjedhësi i skanerit e bën më të thjeshtë të gjeni skanerin më të mirë për shtëpinë ose për zyrën tuaj.
Canon Camera

Produktet sipas gamës

 • KAMERA

  Kamerat "Canon"

  Njihuni me gamën e kamerave të "Canon" dhe shpjereni më tej krijimtarinë

 • OBJEKTIVAT

  Objektiva "Canon"

  Shfletoni mes gamës sonë të objektivave EF, RF, EF-S dhe EF-M, dhe gjeni objektivin ideal për ju.

 • PRINTERËT

  Printerët Canon

  Sido që të jenë nevojat, merrni rezultate mahnitëse me printerët Canon të gjithanshëm.

 • BOJË

  Bojë Canon

  Gjeni furnizimet e duhura për printerin tuaj Canon

 • SKANERËT

  Skanerët Canon

  Eksploroni gamën tonë të skanerëve të shpejtë, të qëndrueshëm dhe praktikë

 • GATI PËR NDIHMË

  Ndihmë dhe mbështetje

  Ne jemi këtu për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja, për të zgjidhur problemet dhe për t'ju orientuar në drejtimin e duhur nëse keni nevojë për riparim.
  Mbështetja Na kontaktoni Riparime

  BULETINI

  Frymëzohuni, regjistrohuni tani

  Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.