Product registration
alt text goes here

Regjistrimi i produktit

Zbuloni përfitimet nga regjistrimi i produkteve tuaja Canon me ne. 

  • Mbështetja
  • Frymëzimi
  • Lehtësi e plotë
  • Aksesi

Hyni

Krijoni një llogari

Përfitoni sa më shumë nga produkti juaj

Duhen vetëm pak minuta për t'u regjistruar dhe për të siguruar që produktet tuaja të Canon janë gjithmonë të përditësuara dhe që ofrohet mbështetje. Ne do t'ju dërgojmë automatikisht përditësime të softuerit dhe të firmuerit - kështu që mund të shijoni funksionet e përmirësuara, si dhe përmirësimet dhe rregullimet më të fundit për produktin.

Hyni

Krijoni një llogari

Get the most out of your product
Be inspired

Frymëzohuni

Regjistrohuni te komunikimet tona të marketingut dhe mund të frymëzoheni nga historitë e përdoruesve të tjerë të produktit, si dhe të qëndroni të përditësuar për produktet dhe shërbimet më të fundit të Canon.

Lehtësi e plotë

Mbroni me shpejtësi dhe me lehtësi produktin tuaj me provën e pronësisë. Ne do të ruajmë numrin e modelit dhe datën e blerjes për të gjitha produktet tuaja të regjistruara të Canon në një vend të sigurt - kështu që do të keni akses me lehtësi tek informacionet në rast të një pretendimi për siguracionin.

Hyni

Krijoni një llogari

Peace of mind
Open doors with a Canon ID

Hapni dyert me ID-në e Canon

Pasi të regjistroheni, do të keni ID-në tuaj të Canon, e cila e bën më të lehtë të keni akses te shërbimet e tjera të Canon, si p.sh. Irista - vendi i përsosur për të ruajtur, menaxhuar, ndarë dhe printuar të gjitha imazhet tuaja në një vend të vetëm, pa bërë kompromis për cilësinë, si dhe me përmbajtjet e personalizuara të aplikacionit Canon Photo Companion - udhëzuesi juaj i personalizuar dhe portativ për të treguar historitë.

Regjistrimi i produktit

Zbuloni përfitimet nga regjistrimi i produkteve tuaja Canon me ne.

Hyni

Krijoni një llogari

  • Canon
  • ...
  • Përfitimet nga regjistrimi i produktit