XA15 & XA11

Canon XA15/XA11

Një videokamera kompakte, profesionale, Full HD me zmadhim optik 20x të fuqishëm dhe gamë të gjerë dinamike.

Një videokamera kompakte, profesionale Full HD me performancë optike të lartë

Kjo videokamera kompakte, e lehtë është aq e vogël sa të fshihet mënjanë por edhe aq praktike dhe e fuqishme sa të regjistrojë eventet e lajmeve me gjithanshmëri falë një sensori HD CMOS Pro me cilësi të lartë, një zmadhimi optik mahnitës 20x dhe një raporti të lartë zmadhimi dhe ndërfaqe profesionale për lidhje me projektet ekzistuese.

Shikoni specifikimet e plota

Canon XA15 & XA11

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

20+optical-zoom

Lente këndi të gjerë 26.8mm me aperturë rrethore të shpejtë f/1.8-f/2.8

full-hd-1080-screen

Full HD

DIGIC_DV4

Performancë e lartë e mundësuar nga DIGIC DV4

hd_cmos_pro

Performancë dhe ndjeshmëri e shkëlqyer në dritë të ulët

8-bladed-circular-aperture

Aperturë rrethore për bokeh të bukur sfondi

wide-dr-gamma_final

Gamë dinamike 600% pa nevojë për përpunim të mëtejshëm

MP4

Flukse pune të thjeshta dhe efikase me skedarët MP4 në 50P/35Mbps

AVCHD

Regjistrimi progresiv AVCHD

Shikoni specifikimet e plota

icon
XA15 & XA11 WITB

Çfarë ka në kuti

XA15/XA11

Dorezë HDU-1

Kapuç lenteje me barrierë lenteje

Ushqyesi kompakt i energjisë CA-570

Mbajtës mikrofoni

Paketa e baterisë BP-820

Produktet që kanë lidhje