Edge of your seat technology

Teknologji e pabesueshme

Kur keni vetëm një mundësi, bëni më mirën.

Shikoni të gjitha

EOS kinematografike

Me montime të ndryshme për gamën më të gjerë të mundshme të lenteve dhe sensorët Super 35mm CMOS për një cilësi mahnitëse të imazhit.

Cinema EOS

Kamerat për shumë përdorime

Kompakte dhe mjaft të personalizueshme. Rendiment ultra në ndriçim të dobët dhe me aftësitë e rrezeve infra të kuqe. Ndjeshmëri e pakrahasueshme deri në ISO 4 milionë.

Multi-purpose cameras

Videokamerat profesionale

Me vendosjen e standardeve të reja në cilësinë e imazhit dhe përdorimin e gjithanshëm, videokamerat tona profesionale jashtëzakonisht kompakte janë po aq të mira, si në momentin e parë.

Professional camcorders

Videokamerat Legria HD

Me veçori intuitive dhe një cilësi të jashtëzakonshme të imazhit, gama jonë e kamerave Legria e bën të lehtë të regjistroni kujtimet tuaja në ngjyra të gjalla në HD.

Legria HD camcorders