Cameras

Kamerat

DSLR Cameras

Kamerat DSLR

Më të mirat. Veçori të nivelit më të lartë. Cilësi imazhi e pakrahasueshme. Dizajn intuitiv dhe i bukur.

Shikoni gamën

Mirrorless cameras

Kamerat pa pasqyra

Lentet e ndërrueshme. Pa pasqyra për një peshë dhe masë më të vogël. Fuqi dhe funksione të jashtëzakonshme.

Shikoni gamën

Compact digital cameras

Kamerat dixhitale kompakte

Kamera kompakte me një fuqi shumë më të lartë se pesha e tyre. Me veçori të fuqishme dhe teknologji novatore.

Shikoni gamën

Life in low light

Të spikatura

Jeta nën dritën e dobët

Fotogazetari i mirënjohur i Magnum dhe Ambasadori i Canon, Paolo Pellegrin, flet mbi eksperiencat e tij me EOS 5D Mark IV për herë të parë dhe se si krahasohet ajo me kamerat e mëparshme DSLR në serinë EOS 5D.

Lexoni më shumë