PIXMA TS9551C
Specifikimet

Specifikimet

Icon 01

Printer të-gjitha-në-një A3

Icon 02

Printimi automatik në 2 anë*

Icon 03

Lidhja pa tela dhe me eternet

Icon 04

Furnizimi i letrës me 2 drejtime

Icon 01

5 bojëra individuale

Icon 02

Aplikacioni Canon PRINT

Icon 01

ADF me 20 fletë**

Icon 02

Ekrani me prekje 10,8 cm (4,3 inç)

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Numrat e modeleve

PIXMA TS9550 (E ZEZË)

PIXMA TS9551C (E BARDHË)1

Funksionet

Wireless / Ethernet, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud Link

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 48002 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

5 Depozita Boje të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)

Bojëra ChromaLife100

Shpejtësia e Printimit Mono

Rreth 15.0 ipm3

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Rreth 10.0 ipm4

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 21 sekonda5

Printim pa bordura

Po (A3, A4, Letter, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm, 13x13cm, 8,9x8,9cm, 10x10cm, 17,5x25cm, 25x30cm, 30x30cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Printimi drejtpërdrejt në disk

Po

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

5 rezervuarë individualë boje
PGI-580PGBK (e zezë me pigment)
CLI-581BK (e zezë)
CLI-581C (cian)
CLI-581M (magenta)
CLI-581Y (e verdhë)

Fishekë Opsionalë Boje XL

Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
PGI-580PGBK XL (e zezë me pigment)
CLI-581BK XL (e zezë)
CLI-581C XL (cian)
CLI-581M XL (magenta)
CLI-581Y XL (e verdhë)

Kuti boje opsionale XXL

Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
PGI-580PGBK XXL (e zezë me pigment)
CLI-581BK XXL (e zezë)
CLI-581C XXL (cian)
CLI-581M XXL (magenta)
CLI-581Y XXL (e verdhë)

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Letër e Zakonshme)

Dokument A4 me ngjyra6
E zezë me pigment: 200 faqe
E zezë me pigment XL: 400 faqe
E zezë me pigment XXL: 600 faqe
E zezë: 1451* faqe
E zezë XL: 3120* faqe
E zezë XXL: 6360* faqe
Cian: 256 faqe
Cian XL: 515 faqe
Cian XXL: 820 faqe
Magenta: 237 faqe
Magenta XL: 474 faqe
Magenta XXL: 760 faqe
E verdhë: 257 faqe
E verdhë XL: 514 faqe
E verdhë XXL: 824 faqe
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Printim fotografie)

Foto 10x15cm7
E zezë me pigment: 1263* fotografi
E zezë me pigment XL: 3373* fotografi
E zezë me pigment XXL: 5500* fotografi
E zezë: 231* fotografi
E zezë XL: 520* fotografi
E zezë XXL: 858* fotografi
Cian: 83 fotografi
Cian XL: 170 fotografi
Cian XXL: 282 fotografi
Magenta: 108 fotografi
Magenta XL: 225 fotografi
Magenta XXL: 367 fotografi
E verdhë: 99 fotografi
E verdhë XL: 199 fotografi
E verdhë XXL: 322 fotografi
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Canon High Resolution Paper (HR-101N)
Canon Pro Platinum (PT-101)
Canon Plus Glossy II (PP-201)
Canon Pro Luster (LU-101)
Canon Plus Semi-gloss (SG-201)
Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
Canon Matte (MP-101)
Zarfa
Letra të tjera artistike
Disqe të Printueshme
Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
Letër fotografike magnetike (MG-101)

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë A4/ 50 fletë A3 (letër e thjeshtë)
Kaseta përpara: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
Sirtari me shumë përdorime: Ngjitëse thonjsh të printueshme (NL-101)/1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm

Madhësia e Letrës

Sirtari i pasmë: A3/A4/A5/B5/LTR/LGL/20x25cm/13x18cm/10x15cm/13x13cm/8,9x8,9cm/10x10cm/17,5x25cm/25x30cm/30x30cm, zarfe (DL,COM10)
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 304,8mm, gjatësia 89mm - 676mm

Kaseta përpara: A4, A5, B5, LTR
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm

Pesha e Letrës

Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografike Canon deri në 300 g/m²
Kaseta përpara: Letër e zakonshme: 64-105 g/m²

Specifikimet e skanerit

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra ADF dhe CIS

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

1200 x 2400 dpi8

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)
ADF: A4, LTR, LGL

Specifikimet e fotokopjes

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 19 sek9
sESAT: Afërsisht 6,5 ipm10
sESAT ADF: Afërsisht 8,0 ipm11

Kopjimi i shumëfishtë

maks. 99 faqe

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotografish, fotokopje pa bordura, fotokopje në 2 anë, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje e etiketës së diskut, fotokopje ID

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400% (në rritje 1%)
Vendosja në faqe
A5 në A3, B5 në B4, A4 në A3, A5 në A4, B5 në A4, A4 në B5, A4 në A5

Ndërfaqja

Lloji & Madhësia e ekranit

10.8cm LCD (TFT me ngjyra/prekje)

Gjuhët e ekranit

33 gjuhë të mundshme për zgjedhje: japonisht/anglisht (mm dhe inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnameze

Furnizues Automatik i Dokumenteve

Deri në 20 fletë (1 anë)

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n/a
Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Bluetooth
Aplikacioni Message In Print
Aplikacioni Nail Sticker
PIXMA Cloud Link
Plugin Canon Print Service (Android)
Google Cloud Print
Apple AirPrint
Wireless Direct
Metodë e Access Point
LAN/WLAN PictBridge
Foleja e kartës së memories
Mopria (Android)

Sistemet operative të përputhshme

Kartë SD, kartëSDHC, kartë SDXC, kartë miniSD*, kartë microSD*
kartë miniSDHC*, kartë microSDHC*, kartë microSDXC*
*Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1
Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.
Kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
OS X 10.10.5~OS X 10.11 、macOS 10.12~macOS 10.13

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS, Android, Windows 10 Mobile

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
Easy-WebPrint EX (shkarkim) 12

Karakteristikat fizike

Pesha

afro 9,7 kg

Përmasat

afro 468 x 366 x 193 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 49,5 dB(A)13

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C
Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0.3W
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,2W (llamba e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,0 W (llamba e skanimit e fikur) 
Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 10 minuta e 56 sekonda
Kopjimi: Afërsisht 14W14

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 8. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 9. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC 24735. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 10. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC 24735. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 11. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC 24735. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 12. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 13. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.
 14. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
*(A5/A4/LTR size plain paper only)