Canon PIXMA TS8140
Specifikimet

Key Features

Wi-Fi printing

Use and share wirelessly

Canon PRINT app

Canon PRINT app

6 single inks

6 single inks

7.5 cm touch screen

10.8cm touch screen

Touch Screen

Direct Disc Print

Dual paper feeder

Dual paper feeder

PIXMA cloud link

Memory card slot

Bluetooth

Bluetooth

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Funksionet

Lidhje me valë, printim, fotokopje, skanim, Cloud Link

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800 1 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

6 depozita boje të veçanta (PGBK, BK, C, M, Y, PB)
Bojëra ChromaLife100

Shpejtësia e Printimit Mono

Afro 15,0 ipm 2

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Afro 10,0 ipm 3

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15 cm: Afërsisht 17 sekonda 4

Printim pa bordura

Po (A4, Letter, 20x25 cm, 13x18 cm, 10x15 cm, 13x13 cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Printimi drejtpërdrejt në disk

Po (programi kompjuterik i përfshirë)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

6 rezervuarë individualë bojë
PGI-480PGBK (e zezë pigmenti)
CLI-481BK (e zezë)
CLI-481C (e kaltër)
CLI-481M (vjollcë)
CLI-481Y (e verdhë)
CLI-481PB (blu fotografike)

Fishekë Opsionalë Boje XL

Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
PGI-480PGBK XL (e zezë pigmenti)
CLI-481BK XL (e zezë)
CLI-481C XL (e kaltër)
CLI-481M XL (vjollcë)
CLI-481Y XL (e verdhë)
CLI-481PB XL (blu fotografike)

Kuti boje opsionale XXL

Rezervuarë boje XXL me prodhim të lartë
PGI-480PGBK XXL (e zezë pigmenti)
CLI-481BK XXL (e zezë)
CLI-481C XXL (e kaltër)
CLI-481M XXL (vjollcë)
CLI-481Y XXL (e verdhë)
CLI-481PB XXL (blu fotografike)

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Letër e Zakonshme)

Dokument A4 me ngjyra 5
E zezë me pigment: 200 faqe
E zezë me pigment XL: 400 faqe
E zezë me pigment XXL: 600 faqe
E zezë: 750* faqe
E zezë XL: 2280* faqe
E zezë XXL: 4590* faqe
Cian: 259 faqe
Cian XL: 519 faqe
Cian XXL: 830 faqe
Magenta: 223 faqe
Magenta XL: 466 faqe
Magenta XXL: 747 faqe
E verdhë: 259 faqe
E verdhë XL: 519 faqe
E verdhë XXL: 830 faqe
Blu fotografike: 1660* faqe
Blu fotografike XL: 4710* faqe
Blu fotografike XXL: 9140* faqe
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Printim fotografie)

Fotografi 10x15 cm 6
E zezë me pigment: 1562* fotografi
E zezë me pigment XL: 4758* fotografi
E zezë me pigment XXL: 7382* fotografi
E zezë: 212* fotografi
E zezë XL: 501* fotografi
E zezë XXL: 795* fotografi
Cian: 80 fotografi
Cian XL: 187 fotografi
Cian XXL: 296 fotografi
Magenta: 107 fotografi
Magenta XL: 256 fotografi
Magenta XXL: 397 fotografi
E verdhë: 80 fotografi
E verdhë XL: 187 fotografi
E verdhë XXL: 296 fotografi
Blu fotografike: 241 faqe
Blu fotografike XL: 501 faqe
Blu fotografike XXL: 788 faqe
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Canon High Resolution Paper (HR-101N)
Canon Pro Platinum (PT-101)
Canon Plus Glossy II (PP-201)
Canon Pro Luster (LU-101)
Canon Plus Semi-gloss (SG-201)
Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
Canon Matte (MP-101)
Zarfa
Letra të tjera artistike
Disqe të Printueshme

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë (letër e zakonshme)
Kaseta përpara: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm

Madhësitë e letrës

Sirtari i pasmë: A4/A5/B5/LTR/LGL/20x25cm/13x18cm/10x15cm/13x13, zarfa (DL,COM10)
Kaseta përpara: A4, A5, B5, LTR

Pesha e Letrës

Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografike Canon deri në 300 g/m²
Kaseta përpara: Letër e zakonshme: 64-105 g/m²

Specifikimet e skanerit

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

2400 x 4800 dpi 7

Shpejtësia e skanimit A4

Afro 14 sek 8

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 19 sek 9
sESAT: Afërsisht 6,5 ipm 10

Kopjimi i shumëfishtë

99 kopje maks.

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotosh, fotokopje pa bordura, fotokopje 2-anëshe, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje e etiketës së diskut, fotokopje ID

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400% (në rritje 1%)
Vendosja në faqe
A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Ndërfaqja

Lloji & Madhësia e ekranit

LCD 10,8 cm (TFT me ngjyra/prekje)

Gjuhët e ekranit

33 gjuhë të mundshme: Japonisht/Anglisht (mm & inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnameze

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

Bluetooth me nivel të ulët të energjisë (BLE)
Aplikacioni Message In Print
PIXMA Cloud Link
Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Plugin Canon Print Service (Android)
Apple AirPrint
Wireless Direct
Metodë e Access Point
WLAN PictBridge
Foleja e kartës së memories
Mopria (Android)

Kartat e kujtesës të përdorshme

Kartë SD, kartëSDHC, kartë SDXC, kartë miniSD*, kartë microSD*
kartë miniSDHC*, kartë microSDHC*, kartë microSDXC*
*Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Chrome OS
Windows 10 , Windows 8.1, Windows 7 SP1
Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
OS X 10.10.5~OS X 10.11,macOS 10.12

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS, Android, Windows 10 Mobile

Kërkesat Minimale të Sistemit

"Windows": hapësira e diskut 3,1 GB, "Internet Explorer 8"
Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
My Image Garden me Full HD Movie Print 11
Menyja e shpejtë
Easy-WebPrint EX (shkarkim) 12

Karakteristikat fizike

Pesha

afro 6.5 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 372 x 324 x 139 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 48 dB(A) 13

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C
Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 100-240 V, 50/60 Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,3 W
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,2 W (llamba e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,9 W (llamba e skanimit e fikur) 
Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 11 min 20 sek
Kopjimi: Afërsisht 16 W 14

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rendimentit shihni www.canon-europe.com/ink/yield.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 8. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29183 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 9. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 10. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 11. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 12. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 13. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 14. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.