Hero Image

Seria PIXMA TS6350

Një pajisje e sofistikuar 3 në 1, me mundësitë praktike të lidhjes me valë dhe kapacitetin krijues do të thotë se ky punëtor shumëfunksional me 5 bojëra individuale është po aq efikas me dokumentet e punës sa dhe me projektet e të gjithë familjes.

Galeria

Një punëtor i sofistikuar shumëfunksional

Dizajni i stilizuar asimetrik, 5 bojërat e veçanta dhe shiriti intuitiv i statusit LED e bëjnë serinë "PIXMA TS6350" një mjet të vërtetë pune. Realizoni foto pa të meta përmes teknologjisë "FINE" dhe bojës "ChromaLife100", ose printoni tekste të qarta në dokumente me anë të bojës së dedikuar të zezë me pigment.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Icon 01

5 bojëra individuale

Teknologji "FINE" dhe sistem bojërash "ChromaLife100"

Icon 01

Lidhja pa tela

Aplikacioni "Canon PRINT", "AirPrint (iOS)" dhe "Mopria (Android)"

Icon 01

Statusi me një sy të shpejtë

Shiriti i statusit LED

Icon 01

Sirtar vetënxjerrës

Sirtar i zgjerueshëm nxjerrës

Icon 01

Trajtim i gjithanshëm i materialeve

Furnizimi i letrës me 2 drejtime

Icon 01

Printim fotografish pa bordura

Foto pa bordura 10×15 cm në 21 sekonda

Icon 01

Komandim intuitiv

Ekran OLED 1,44 in, "Wireless Connect", buton QR

Icon 01

Funksion i automatizuar

Vetëprintim 2-anësh dhe vetëpërcaktim i gjerësisë së letrës

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Nisjani nga printimi, skanimi dhe fotokopjimi me këtë komplet thelbësor:

Printer shumëfunksional - seria "PIXMA TS6350"

Kutitë e bojës së konfigurimit

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Regjistrohuni dhe përfitoni edhe më shumë nga printeri juaj!

Fitoni pikë dhe merrni shpërblime ndërsa printoni me bojërat origjinale të Canon. Merreni bojën pikërisht në derën tuaj atëherë kur ju duhet…

Regjistrohuni tani për të zbuluar më shumë.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet e lidhura