PIXMA TS5350 Series HeroComposite
Blank-Rect Image

Canon PIXMA TS5350 Series

Me mundësitë e menjëhershme të lidhjes nga pëllëmba në printim, ky printer elegant dhe modern shumëfunksional 3 në 1 është mjeti ideal për punëdore dhe krijime të ndryshme - dhe partneri ideal i printimit për celularin tuaj.

Galeria

Minimalist me një dell krijues

Ngjitëse, magnete dhe punëdore – çlironi krijimtarinë tuaj me një larmi të gjerë materialesh dhe aplikacionesh. Me mundësinë e lehtë të lidhjes, ekranin e thjeshtuar OLED, shiritin e statusit LED dhe fishekët FINE të klasit të parë, ky printer elegant ka kapacitete të larta për përdoruesit e avancuar të celularëve inteligjentë.

Shikoni specifikimet e plota

Canon PIXMA TS5350 Series

Bëjeni tuajin me anë të serisë "Canon PIXMA TS5350"

Shndërrojeni projektin tuaj të radhës me "Easy-PhotoPrint Editor", "Creative Park" dhe "Message In Print", dhe provoni materiale ringjitëse, dyanëshe mat dhe stampimi me hekurosje.

Inteligjent dhe plot lidhje

Printoni, skanoni, fotokopjoni dhe lidhuni me llogaritë e "Facebook", "Instagram" dhe të tjera të reve kompjuterike** nga celulari juaj duke përdorur aplikacionin "Canon PRINT" ose printoni pa aplikacion fare përmes "AirPrint (iOS)" dhe "Mopria (Android)".

Shkarkoni në App Store

Merreni në Google Play

PIXMA TS5350 Series Connectivity RGB

Çlironi krijimtarinë tuaj

Përdorni 45 motivet e integruara të printerit për të modeluar libra me pjesëza ose lerën tuaj për mbështjellje. Bëhuni krijues me aplikacionin Easy-PhotoPrint Editor të Canon për iOS ose Android.

Shkarkoni në App Store

Merreni në Google Play

PIXMA TS5350 Series PINK Lifestyle 03

Specifikimet kryesore

XL inks

Rezultate optimale

Fishekë FINE me bojë "ChromaLife100"

Rear Paper Feeding

Lidhja pa tela

Aplikacioni "Canon PRINT", "AirPrint (iOS)" dhe "Mopria (Android)"

Quiet mode

Përzierje-kombinim

Furnizimi i letrës me 2 drejtime

My Image garden

Kursim letre

Printimi automatik në 2 anë

FINE cartridge

Kontroll i thjeshtë

Ekran 1,44 in OLED, buton QR, "Wireless Connect"

Borderless printing

Statusi me një sy të shpejtë

Shiriti i statusit LED

Auto power off

Mbushje e lehtë e letrës

Vetëpërcaktim i gjerësisë së letrës

Image

Printim fotografish pa bordura

Foto pa bordura 4×6 in në vetëm 36 sekonda

Shikoni specifikimet e plota

pixma TS5350
PIXMA TS5350

Çfarë ka në kuti

Një komplet tërësor për të filluar udhëtimin tuaj të printimeve krijuese:

Printer shumëfunksional - seria "PIXMA TS5350"

Fishekë FINE

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet

Përfytyroni se çfarë mund të bëni

Tani është koha të bëni më shumë se thjesht printimet. Befasoni veten dhe të tjerët me atë që mund të krijoni me anë të printerit "Canon PIXMA".

Zbuloni më shumë

OPP_960x960

Regjistrohuni dhe përfitoni edhe më shumë nga printeri juaj!

Fitoni pikë dhe merrni shpërblime ndërsa printoni me bojërat origjinale të Canon. Merreni bojën pikërisht në derën tuaj atëherë kur ju duhet…

Regjistrohuni tani për të zbuluar më shumë.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet e lidhura

* Disa ngjyra të modelit mund të mos ofrohen në rajonin tuaj.

**Skanimi në renë kompjuterike është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale të Canon.