PIXMA MG3640S
Specifikimet

Specifications

Icon 01

Use and share wirelessly

Icon 02

Optional high-yield XL inks

Icon 03

High-quality borderless photo printing

Icon 04

Canon PRINT app

Icon 01

PIXMA Cloud Link*

Icon 02

FINE cartridge

Icon 01

Automatic 2-sided printing

Icon 02

Front paper feed

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Funksionet

Lidhje me valë, printim, fotokopje, skanim, Cloud Link

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800 1 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)

Sistem Inkjet me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës

Bojëra ChromaLife100

Shpejtësia e Printimit Mono

Afro 9,9 ipm 2

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Afro 5,7 ipm [2]

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 44 sekonda 3

Printim pa bordura

Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printimi automatik nga të dyja anët (A4, Letër)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

PG-440 (e zezë) CL-441 (ngjyra)

Fishekë Opsionalë Boje XL

PG-440XL (e zezë) CL-441XL (ngjyra)

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Printimi i dokumenteve me ngjyra në A4 4

I zi: 180 faqe

I zi XL: 600 faqe

Ngjyrë: 180 faqe

Ngjyrë XL: 400 faqe

Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

Printimi i fotografive me ngjyra 10x15cm 5

I zi: 2465* fotografi

I zi XL: 7560* fotografi

Ngjyrë: 69 fotografi

Ngjyrë XL: 150 fotografi

* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme

Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)

Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)

Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)

Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)

Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)

Letër Fotografike me Shkëlqim "“Përdorim i përditshëm"” (GP-501)

Letër Fotografike Mat (MP-101)

Transferimi në bluzë

Zarf

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i përparmë: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Zarfa (DL, COM10), Letër, Ligjore

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m² 

Letër fotografike Canon: deri në 300 g/m²

Specifikimet e skanerit

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

1200 x 2400 dpi 6

Shpejtësia e skanimit A4

Afro afro 14 sek 7

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit

Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 22 sek 8

sESAT: Afërsisht 2,7 ipm [8]

Kopjimi i shumëfishtë

21 kopje (maks.)

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopjim dokumenti (letër e zakonshme), Fotokopjim pa Kufij

Zmadhim Fotokopjimi

Vendosja në faqe

Ndërfaqja

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n Wi-Fi

Siguria: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, fjalëkalim administrimi

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

PIXMA Cloud Link

Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Plugin Canon Print Service (Android)

Metodë për pikë aksesi

WLAN PictBridge

Apple AirPrint

Mopria (Android)

Programi kompjuterik

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS

Android

Windows RT

Sistemet e Operuese që mbështeten

Chrome OS
Windows 10, Windows 8.1 (përfshin Windows 8.1 Update), Windows 8, Windows 7, Windows 7 SP1, Windows Vista SP2, Windows XP SP3 vetëm 32 bitë
Përdorimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ose Windows XP të instaluar paraprakisht. 
Kërkohet .NET Framework 4 ose 4.5
Kërkohet Windows XP:XPS Essentials Pack
OS X v10.7.5 - OS X 10.11 、macOS 10.12~macOS 10.13

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8

Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5

Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit

My Image Garden me Full HD Movie Print 9

Menyja e shpejtë

Easy-WebPrint EX (shkarkim) 10

Karakteristikat fizike

Pesha

afro 5,4 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 449 x 304 x 152 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 43,5 dB(A)11

Temperatura e përdorimit

5-35°C

Lagështira e përdorimit

10-90%RH (pa kondensim të ujit)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,1 W

Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,4 W (llamba e skanimit e fikur)

Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,4 W (llamba e skanimit e fikur)

Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta

Kopjimi: Afërsisht 16W12

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 4. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 5. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 6. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 7. Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..
 8. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 9. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 10. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 11. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 12. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.