PIXMA printer ink cartridges

Kutitë e bojës PIXMA

Bojëra cilësore për printime të shkëlqyera

Provoni printime fotografish dhe dokumentesh, mbresëlënëse dhe që zgjasin për shumë kohë, nga printeri juaj PIXMA me bojërat origjinale të Canon - bojëra që mund t'u besosh se do të funksionojnë në harmoni të përsosur me printerin tuaj.

Bojë origjinale nga "Canon"

Print More

Printoni më shumë

Realizon mesatarisht 35% më shumë printime cilësie të lartë se fishekët imitues*.

More reliable prints

Printime më të besueshme

100% besueshmëri që të mund të printoni me më pak stres, pasi nuk thyhen, rrjedhin apo nxjerrin probleme*

More consistent prints

Printime më të qëndrueshme

Printime me cilësi koherente 100% të kohës, pa vija apo deje të çuditshme në asnjë printim*

Need help finding ink

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur bojën?

Zbuloni bojën, tonerin ose letrën e duhur për printerin tuaj Canon.

Mësoni më shumë

Materiale konsumi origjinale

Materialet origjinale të konsumit nga Canon janë më të mira nga vetë dizajni i tyre - kështu që mund të keni besimin se ato do të ofrojnë qëndrueshmërinë, cilësinë e lartë dhe vlerën që prisni nga printeri juaj Canon.

Zbuloni më shumë

Genuine Consumables

Kuti të përshtatshme

Shijoni lehtësinë maksimal me sistemin FINE Cartridge të Canon që ka vetëm dy kuti për t'u ndërruar - një kuti me ngjyra për printime të shkëlqyera me ngjyra dhe një kuti të zezë për tekste të qarta dhe të kujdesshme.

Convenient cartridges

Bojëra individuale me cilësi të lartë

Duhet të ndërroni vetëm ngjyrat individuale kur ato mbarojnë, me sistemin e bojërave individuale të Canon. Ai ofron printime të mrekullueshme me ngjyra të sakta dhe të ndritshme duke përdorur 5 ose më shumë bojëra individuale.

High quality single inks

Mund të jeni të interesuar për

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani

*Bazuar në një studim të Keypoint Intelligence 2018 - Buyers Lab, porositur nga Canon duke krahasuar fishekë Canon me një fishekë të palëve të treta.