Canon PIXMA G5050
Specifikimet

Specifikimet kryesore

Icon 01

Kuti boje të integruara

4 kuti boje me rimbushje të rendimentit të lartë

Icon 02

Rendiment i lartë i faqeve

Deri në 18 000 faqe nga 3 shishe të zeza ose 7700 faqe nga një komplet me bojëra me ngjyra*.

Icon 03

Kapacitet 350-fletësh

Kapacitet i madh për letër të thjeshtë

Icon 04

Mundësi të plota lidhjeje

Ethernet dhe Wi-Fi

Icon 01

Gati për celularë

Merreni në kontroll të plotë me aplikacionin "Canon PRINT" (në "iOS" dhe "Android")

Icon 02

Cilësi maksimale, shpejtësi e lartë

Printoni teksti të zi, të qartë dhe foto pa marzhe deri në madhësi A4

Icon 01

Komandim i thjeshtë

Gëzoni përdorim dhe komandim të lehtë përmes LCD mono me 2 rreshta

auto-2-sided-printing

Printim automatik 2-anësh

Kurseni kohë me printim dyanësh automatik

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Funksionet

Wi-Fi, Ethernet, printim

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800 1 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
Printer me kuti boje me rimbushje

Shpejtësia e Printimit Mono

Afro 13,0 ipm 2

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Afro 6,8 ipm 3

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 45 sekonda 4

Printim pa bordura

Po A4, LTR, 4"x6", 5"x7", 8"x10", Katrore (5"x5",4"x4",89x89mm)

Printim nga të Dyja Anët

Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

GI-50 <PGBK>
GI-50 <C>
GI-50 <M>
GI-50 <Y>

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Printimi i dokumenteve me ngjyra në A4 5
E zezë: 6000 faqe*
Ngjyra: 7700 faqe
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

Printimi i fotografive me ngjyra 10x15cm 6
Ngjyra: 2200 foto 
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)
Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
Letër Fotografike Mat (MP-101)
Zarf
Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
Letër fotografike magnetike (MG-101)

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë (letër e zakonshme)
Kasetë: Maks. 250 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

Sirtari i pasmë: A4, A5, B5, LTR, LGL, 4"x6", 5"x7", 7"x10", 8"x10",
Zarfe (DL, COM10), katror (5×5 in, 4×4 in, 89×89 mm)
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 215,9 mm, gjatësia 89mm - 676mm

Kaseta: A4, A5, B5, LTR
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm

Pesha e Letrës

Sirtari i pasmë: letër e thjeshtë: 64 - 105 g/m²
Letër fotografike e "Canon": deri në 300 g/m² (letër fotografike "Pro Platinum PT-101")

Kasetë: letër e thjeshtë: 64 deri në 105 g/m²

Ndërfaqja

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekrani LCD me pika të plota

Gjuhët e ekranit

33 gjuhë të mundshme: Japonisht/Anglisht (mm & inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/kroatisht/vietnamisht

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Easy-PhotoPrint Editor
Aplikacioni Message In Print
PIXMA Cloud Link
Plugin Canon Print Service (Android)
Apple AirPrint
Wireless Direct
Metodë e Access Point
LAN/WLAN PictBridge
Mopria (Android)

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Chrome OS

Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1

Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.

Softueri drejtues i printerit dhe IJ Network Device Setup Utility janë të disponueshëm me sistemin operativ të mëposhtëm.
Windows Server 2008 R2 SP1、Windows Server 2012 R2、Windows Server 2016

OS X 10.10.5~OS X 10.11 、macOS 10.12~macOS 10.14

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS, Android, Windows 10 Mobile

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: 2.0 GB ose më shumë
Mac: 1.0 GB ose më shumë
Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Programi drejtues i printerit
IJ Printer Assistant Tool
Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

Pesha

afro 6.5 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 403×369×166 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 50,5 dB(A)7

Temperatura e përdorimit

5-35°C

Lagështira e përdorimit

10-90%RH (pa kondensim të ujit)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0.3W
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,8 W
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,6 W
Koha për të kaluar në modalitet pritjeje: 11 min 10 sek
Printimi (lidhja me USB me kompjuterin): rreth 21W 8

Konsumimi tipik i energjisë (TEC)

0,13 kWh 9

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

* Rendimenti i faqeve për shishen e bojës të përdorur për konfigurimin fillestar është më i ulët se shishja zëvendësuese, pasi një sasi e caktuar e bojës konsumohet për të mbushur kokën e printimit gjatë konfigurimit. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun e ngjyrave ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.

Rendimentet e faqeve me bojë të bardhë dhe me ngjyra nuk duhet të kombinohen.

Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.

** Matur me standardet ndërkombëtare, në modalitetin standard. Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

  1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
  2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
  3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
  4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
  5. * Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.
  6. * Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.
  7. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
  8. Printimi: kur printoni ISO/JIS-SCID N2 në letër të thjeshtë me madhësi A4 duke përdorur cilësimet standarde.
  9. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.