Canon imagePROGRAF PRO-1000 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PRODUKTIT

Klasa

17"

Tipi i bojës

12 bojëra: MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO

Rezolucioni maksimal i printimit

Rezolucioni maksimal i printimit¹


2400 x 1200 dpi

Shpejtësia e printimit

Shpejtësia e printimit¹


A2 (LU-101 me ngjyra): Afro 3 min 35 s


A2 (PT-101 me ngjyra ose mono): Afro 6 min

Përmasat, Pesha

Rreth 723 x 435 x 285 mm


Pesha afro 32,3 kg (përfshirë kokën e printimit dhe bojërat)

Furnizimi me energji

AC 100-240V(50-60Hz)


Konsumi i energjisë (afro 37 W)¹


Konsumi në gatishmëri (afro 2,5 W)


Në fikje (afro 0,4 W)

Ambienti operativ

Temperatura: 5-35°C, Lagështia: 10-90%RH (pa kondensim pikash)¹

Zhurma akustike

përafër. 41,0 dB(A) - Fotografi (4"x6")¹


përafër. 40,8 Db(A) - Dokument (A4. bardhë e zi), Modaliteti i qetë JOAKTIV²


përafër. 40,4 Db(A) - Dokument (A4. bardhë e zi), Modaliteti i qetë AKTIV

Ekrani i panelit operativ

3,0" (LCD TFT 320 x 240), tastet x 13, LED x 2


21 gjuhë të mundshme: anglisht/gjermanisht/frëngjisht/turqisht/italisht/spanjisht/portugalisht/holandisht/polonisht/hungarisht/danisht/norvegjisht/suedisht/finlandisht/çekisht/rusisht/kinezishte e thjeshtuar/kinezishte tradicionale/tajlandisht/indonezisht/japonisht

Kujtesa

1GB

TIPI I NDËRFAQES DHE SOFTUERI

Sistemet e Operuese që mbështeten

Sistemet operative që mbështeten¹


Windows 32 bitë:


Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10


Windows Server 2008


Windows 64 bitë:


Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10


Windows Server 2008/2008R2, Windows Server 2012/2012R2


*Windows RT(Windows 8, versioni ARM) nuk mbështetet


Macintosh


OS10.7.5 - OS10.10.x

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS


Android

Ndërfaqja

USB e tipit me shpejtësi të lartë: e integruar


USB 2.0 me shpejtësi të lartë, shpejtësi e plotë (12 Mbit/sek), shpejtësi e lartë (480 Mbit/sek), transferimi në masë

LAN pa tel

Wi-Fi


IEEE802.11n


IEEE802.11g


IEEE802.11b

Ethernet

Tipi i integruar:


IEEE 802.3 10base-T


IEEE 802.3u 100base-TX


Negocimi automatik

Aplikacionet e pajisjes inteligjente dhe resë kompjuterike

Aplikacioni Canon PRINT (iOS ose Android)


Aplikacioni Pro Gallery Print (vetëm iPad)


Lidhja me Re PIXMA


Apple AirPrint


Printimi me Google Cloud

Kamera drejtpërdrejt

Wi-Fi Pictbridge

Programi kompjuterik

Print Studio Pro, Quick Utility Toolbox

KOKA E PRINTIMIT

Lloji

Hedhje me flluska e Canon sipas kërkesës

Konfigurimi i kokës

12 ngjyra të integruara (4 çipe të ngjyrave x 3)

Ritmi i vrimës

600 dpi x 2

Vrima për çip

1536 vrima x 12 ngjyra, përfshin sistemin e zbulimit dhe kompensimit të vrimave joaktive

Madhësia e pikëzës

Minimumi 4 pl

DEPOZITA E BOJËS

Modeli

Depozitat e bojës LUCIA PRO:


PFI-1000


MBK/ PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO

Rendimenti i faqes (4x6" PT-101)

Rendimenti i faqes (4x6" PT-101)¹


Numri i fotografive 10x15cm


Mat, e zezë (MBK): 5490 fotografi*


Fotografi, e zezë (PBK): 2205 fotografi*


Gri (GY): 1465 fotografi*


Fotografi, gri (PGY): 3165 fotografi*


Fotografi, e kaltër (PC): 5140 fotografi*


E kaltër (C): 5025 fotografi*


Fotografi, e purpurt (PM): 3755 fotografi


E purpurt (M): 5885 fotografi*


E verdhë (Y): 3365 fotografi


E kuqe (R): 5355 fotografi*


Blu (B): 4875 fotografi*


Chroma Optimizer (CO): 680 fotografi


*Rezultati Suplementar i Përafërt

Rendimenti i faqes (A2 PT-101)

Rendimenti i faqes (A2 PT-101)¹


Numri i fotografive me ngjyra A2


Mat, e zezë (MBK): 1600 fotografi*


Fotografi, e zezë (PBK): 256 fotografi*


Gri (GY): 106 fotografi*


Fotografi, gri (PGY): 270 fotografi*


Fotografi, e kaltër (PC): 600 fotografi*


E kaltër (C): 675 fotografi*


Fotografi, e purpurt (PM): 374 fotografi*


E purpurt (M): 965 fotografi*


E verdhë (Y): 329 fotografi


E kuqe (R): 935 fotografi*


Blu (B): 545 fotografi*


Chroma Optimizer (CO): 97 fotografi*


*Rezultati Suplementar i Përafërt

PËRDORIMI I MATERIALIT

Furnizimi i medias

Tabakaja e pasme/Foleja e furnizimit manual

Lloji i Medias

Letër e thjeshtë


Letër fotografike plus me shkëlqim II,


Letër fotografike Pro Platinum,


Letër fotografike Pro me lustër,


Letër fotografike plus me gjysmë shkëlqim,


Letër fotografike Pro mat premium,


Letër fotografike mat,


Të tjera, Artistike, Kanavacë dhe Letra fotografike me shkëlqim¹

Madhësia e mediave

A5, A4, A3, A3+, A2, B5, B4, B3,


4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR, LGL, LDR

Trashësia e medias

Tabakaja e pasme: letër e thjeshtë 64-105 g/m2, letër speciale e Canon, maks. 300g/m2,


Trashësia e tabakasë së pasme: 0,1-0,3 mm


Foleja e furnizimit manual: letër speciale e Canon, maks. 400 g/m2,


Trashësia e furnizimit manual: 0,1-0,7 mm

Gjerësia e medias

Tabakaja e pasme: 89-432 mm


Foleja e furnizimit manual: 203,2-432 mm

Gjatësia minimale e printueshme e letrës

Tabakaja e pasme: 127 mm


Foleja e furnizimit manual: 254 mm

Gjatësia maksimale e printueshme e letrës

647,7 mm

Margjinat (lart, poshtë, anë)

Të rekomanduara - Margjina e sipërme: 57 mm, Margjina e poshtme: 55 mm, Majtas/djathtas: 3,4 mm


(LTR/LGL: Margjina e majtë 6,4 mm, Margjina e djathtë 6,3 mm)


Zona e printueshme - Margjina e sipërme 3mm, Margjina e poshtme 5mm, Margjina e majtë/e djathtë 3,4 mm


(LTR/LGL: Margjina e majtë 6,4 mm, Margjina e djathtë 6,3 mm)

Gjerësia e medias për printimin me bordurë

Gjerësia e medias për printimin pa bordurë¹


A4, A3, A3+, A2, 4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR

PJESËT E KONSUMIT

Depozita e bojës

PFI-1000 MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO (80 ml)

Fisheku i mirëmbajtjes

MC-20

Mohimi i përgjegjësisë

Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikëzat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale 1/2400 inç.

¹ Shpejtësia e printimit bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur ISO/JIS-SCID N5 dhe nuk merr parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin pritës. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër fotografike Pro Platinum A4 (PT-101) duke përdorur parametrat standarde.

¹ Cilësia e funksionimit të printerit mund të ulet në kushte të caktuara të temperaturës dhe lagështisë.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër fotografike Pro Platinum duke përdorur parametrat standarde.


² Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

¹ Kërkesat minimale të sistemit janë sipas atyre të sistemit operativ dhe softuerit të përdorur

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29103. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29103. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Tipat e letrës që NUK mbështeten për printimin pa bordurë janë si më poshtë: Ngjitëset e fotografive

¹ Pikëzat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale 1/2400 inç.

¹ Shpejtësia e printimit bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur ISO/JIS-SCID N5 dhe nuk merr parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin pritës. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër fotografike Pro Platinum A4 (PT-101) duke përdorur parametrat standarde.

¹ Cilësia e funksionimit të printerit mund të ulet në kushte të caktuara të temperaturës dhe lagështisë.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër fotografike Pro Platinum duke përdorur parametrat standarde.


² Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

¹ Kërkesat minimale të sistemit janë sipas atyre të sistemit operativ dhe softuerit të përdorur

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29103. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29103. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Tipat e letrës që NUK mbështeten për printimin pa bordurë janë si më poshtë: Ngjitëset e fotografive