Printimi inkjet dhe shpejtësitë e kopjimit

Kur ju jeni duke kërkuar për të blerë një foto printer inkjet ose të gjitha-në-një, shpejtësi e printimit dhe kopja mund të jetë një faktor vendimi. Për njerëzit që të jenë në gjendje të krahasojnë shpejtësinë e printimit dhe kopjimit në mes printerave të ndryshëm dhe prodhuesve, mjafton një industri e gjerë metodologjisë së testimit. Canon dhe prodhues të tjerë lider të industrisë së printerave kanë punuar ngushtë me Organizatën Ndërkombëtare për Standarde (ISO) pët të krijuar këto standarde.

See the summary report of your PIXMA