Softuer PIXMA

Sfera e printerave PIXMA dhe Të-gjitha-në-një ju jep cilësi të jashtëzakonshme të printimit dhe program kompjuterik të përgjithshëm për të frymëzuar idetë tuaja krijuese. Mund të rizbuloni kujtimet e humbura duke thjeshtëzuar sesi organizoni dhe printoni fotografitë tuaja, përfshirë fotografitë nga Facebook. Skanoni lehtësisht dokumenta, krijoni skedarë PDF dhe përdorni shërbime ekskluzive në internet.

My Image Garden

Provoni potencialin e plotë të PIXMA-së tuaj. Thjeshtoni mënyrën si i organizoni dhe printoni fotografitë tuaja me softuerin My Image Garden. Sjell së bashku të gjitha mjetet që ju duhen për të frymëzuar idetë tuaja kreative me sugjerimet automatike, modelet e përfshira dhe shumë më tepër.


Shiko udhëtimin My Image Garden

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM është një shërbim në internet për përdoruesit e bojërave autentike të Canon që ju lejon të shkarkoni fotografi, ilustrime, arte të letrave dhe shumë më tepër nga fotografë dhe artistë të njohur në të gjithë botën.

Përmbaje e re shtohet gjatë gjithë kohës, si një frymëzim i vazhdueshëm për krijueshmërinë tuaj. Thjesht shfletoni, shkarkoni dhe printoni materialet nga My Image Garden, direkt nga ekrani i një PIXMA me Cloud ose aplikacioni Canon PRINT.


Creative Park është një shërbim online i hapur për të gjithë dhe ju lejon të krijoni kartolinat, kalendarët dhe shumë foto të tjera argëtuese dhe objekte letre.

Organizoni imazhet tuaja

Gjeni foto në kompjuterin tuaj, edhe ato që janë harruar prej kohësh. My Image Garden organizon automatikisht figurat tuaja sipas datës kur janë marrë dhe i shfaq ato në një pamje kalendarike. Teknologjia e integruar e Njohjes të Fytyrës i bën të thjeshta për t'i organizuar figurat sipas personave në fotografi. Mund t'i gruponi gjithashtu me lehtësi imazhet sipas ngjarjeve si për shembull dasmat, ditëlindjet, etj.

Krijo dhe printo

Printimi i fotove tuaja nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë My Image Garden sjell të gjitha cilësimet e printimit së bashku si lloji, përmasa dhe kufijtë e letrës në një ekran navigimi të thjeshtë. Kthimi i fotove tuaja në vepra arti është i shpejtë dhe i thjeshtë me një sërë modelesh dhe filtrash fotografish të përfshirë. Krijoni dhe printoni karta të personalizuara, kalendarë dhe kolazhe fotosh duke përdorur menunë My Art.

Printimi i Filmit me HD të Plotë

Regjistroni momentet më të mira nga filmat tuaj. Thjesht luani filmin tuaj të marrë me një kamera Canon dhe zgjidhni kuadrot për t'i printuar si foto të vetme, bashkoni disa kuadro të ndryshme ose hapni një numër klipesh për të treguar një histori.

Printimi drejtpërdrejt në disk

U jep disqeve tuaj një pamja të zgjuar, profesionale Veçoria Printim Direkt në Disk ju lejon të printoni direkt mbi disqe të printueshëm. Duke përdorur modelet ju mund të krijoni etiketën tuaj nga imazhet tuaja të preferuara dhe të shtoni tekst.