Tutoriale PIXMA PRO

Duam që ju të përfitoni sa më shumë nga printeri juaj Canon PIXMA PRO. I kërkuam David Noton, Eksploruesit të Canon dhe fotografëve të peizazheve dhe udhëtimeve që kanë fituar çmime të ndajnë njohurinë dhe pasionin e tyre të printimit për t'ju ndihmuar të hulumtoni cilësinë e fotografive që të lë pa frymë.

Ekran për të printuar bashkimet e ngjyrave

Gama e printerëve PIXMA Professional është vënë në hapën e ndryshme nga Davit Noton, Explorues i Canon, ndërsa ai na tregon si të zgjidhni letrën e duhur fotografike për imazhet tuaja dhe softuerin që duhet për printim. Shikoni si ai shpjegon letrat fotografike dhe artistike dhe rëndësinë e kalibrimit të ekranit dhe profileve ICC.

Printimi i Artit dhe Fotove

Gama e printerëve PIXMA Professional është vënë nëpër hapa të ndryshme nga David Noton, Eksplorues i Canon, ndërsa ai bën një vështrim të thellë në printim, nga zgjedhja e hapësirës së imazhit tuaj me ngjyrë deri në printimin final. Udhëzime hap pas hapi me anë të plugin-it PIXMA Print Studio Pro për Adobe Photoshop dhe Lightroom.

PIXMA-Pro tutorial