Seria PIXMA TS5050
Specifikimet

Tiparet kryesorë

icon

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Smartphone-and-tablet

Aplikacioni Canon PRINT

Optional

Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

PIXMA_Cloud_Link

Printimi nga reja kompjuterike dhe skanimi tek ajo*

Memory_Card

Printoni nga kartat e memories SD

7.5cm_3.0in_LCD

Ekran i madh, i qartë

Square media

Printoni fotografi katrore 13x13 cm (5”x5”)

5_Single_inks

Ndryshoni vetëm bojën që mbaron

icon

Fotografi 10x15 cm (4”x6”) vetëm në 39 sekonda

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Numrat e modeleve

PIXMA TS5050 (E ZEZË)
PIXMA TS5055 (E ZEZË)
PIXMA TS5053 (GRI)
PIXMA TS5051 (E BARDHË)1

Funksionet

Printim, Fotokopjim, Skanim Wireless, Cloud Link

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 48002 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

5 Depozita Boje të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)
Bojëra ChromaLife100

Shpejtësia e Printimit Mono

Approx. 12.6 ipm3

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Approx. 9.0 ipm4

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 39 sekonda5

Printim pa bordura

Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm, 13x13cm)

Printim nga të Dyja Anët

Përdorimi Manual

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

5 rezervuarë individualë boje
PGI-570PGBK (Pigment i zi)
CLI-571BK (E zezë)
CLI-571C (Cianike)
CLI-571M (E purpurt)
CLI-571Y (E verdhë)

Fishekë Opsionalë Boje XL

Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)
CLI-571BK XL (E zezë)
CLI-571C XL (Cianike)
CLI-571M XL (E purpurt)
CLI-571Y XL (E verdhë)

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Dokument A4 me ngjyra6
Pigment i zi: 300 faqe
Pigment i zi XL:  500 faqe
E zezë:  1795* faqe
E zezë XL:  4000* faqe
Cianike:  345 faqe
Cianike XL:  715 faqe
E purpurt:  306 faqe
E purpurt XL:  645 faqe
E verdhë:  347 faqe
E verdhë XL:  715 faqe
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

Foto 10x15cm7
Pigment i zi: 2145* foto
Pigment i zi XL: 4350* foto
I zi: 376* fotografi
I Zi XL: 810* fotografi
Cianik: 121 fotografi
Cianike XL: 257 foto
E purpurt: 136 fotografi
E purpurt XL: 340 fotografi
I verdhë: 127 foto
E verdhë XL: 294 foto
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)
Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
Letër Fotografike Mat (MP-101)
Zarf

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

A4/A5/B5/LTR/LGL/20x25cm/13x18cm/10x15cm/Zarfe(DL, COM10)/Katror (13x 13cm)

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
Canon letër fotografie: deri në 300 g/m²

Specifikimet e skanerit

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

1200 x 2400 dpi8

Shpejtësia e skanimit A4

Approx. 19 sek9

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit
Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 20 sek10
sESAT: Afërsisht 6.0 ipm11

Kopjimi i shumëfishtë

99 kopje maks.

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotografish, fotokopje pa bordura, 2-në-1

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400% (në rritje 1%)
Vendosja në faqe
A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Ndërfaqja

Lloji & Madhësia e ekranit

7.5cm LCD (TFT me ngjyra)

Gjuhët e ekranit

33 gjuhë të mundshme: Japonisht/Anglisht (mm & inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnameze

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi
Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

PIXMA Cloud Link (vetëm nga smartfonë ose tabletë)
Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Plugin Canon Print Service (Android)
Printimi me Re i Google
Apple AirPrint
Wi-Fi Direct
Metodë për pikë aksesi
WLAN PictBridge
Slota për kartën e memories
Mopria (Android)

Kartat e kujtesës të përdorshme

Kartë SD, kartë SDHC, kartë miniSD*, kartë micro SD*, kartë mini SDHC*, kartë micro SDHC*
*Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10
Windows 8.1 (përfshirë Windows 8.1 Update), Windows 8
Windows 7, Windows 7 SP1
Windows Vista SP2
Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
Mac OS X v10.8.5 - OS X v10.11

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS,Android,Windows RT,Windows 10 Mobile

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
My Image Garden me Full HD Movie Print12
Menyja e shpejtë
Easy-WebPrint EX (shkarko)13

Karakteristikat fizike

Pesha

afro 5,5 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 372 x 315 x 126 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 44.5dB(A)14

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C
Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Rreth 0,2 W  
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,8 W (llamba e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,6 W (llamba e skanimit e fikur) 
Koha për të kaluar në metodën në pritje: 12 minuta
Kopjimi: Afërsisht 12 W15

Të githa specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 8. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 9. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29183 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 10. Shpejtësia e fotokopjes së dokumenteve me ngjyra është matur bazuar në mesataren e sFCOT dhe sEAT në Testin e Performancës të standardit ISO/IEC 29183.
 11. Shpejtësia e fotokopjes së dokumenteve me ngjyra është matur bazuar në mesataren e sFCOT dhe sEAT në Testin e Performancës të standardit ISO/IEC 29183.
 12. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 13. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 14. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 15. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.