Canon PIXMA PRO-10S Specifikimet

FUNKSIONET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800 x 2400 dpi¹

Motorri i Printimit

Inkjet, 10 Bojra të Vetme, sistemi i bojës LUCIA me Optimizuesin Chroma, madhësia e pikëzës prej 4pl & koka e printimit E IMËT.

Shpejtësi e Cilësisë së Laboratorit Fotografik

A3+: Afërsisht 3m 35s PP-201, LU-101, SG-201


A3+: Afërsisht 5m 20s PT-101¹

Konfigurimi i Kutisë së Bojës

10 rezervuarë boje të ndarë:


PGI-72PBK (I zi për fotografi)


PGI-72MBK (I zi për mat)


PGI-72GY (Gri)


PGI-72C (Cianik)


PGI-72M (I purpurtë)


PGI-72Y (I verdhë)


PGI-72PC (Cianik për fotografi)


PGI-72PM (I purpurtë për fotografi)


PGI-72R (I kuq)


PGI-72CO (Optimizuesi Chroma)

Jeta e rezervuarëve të bojës

10x15 fotografi¹


Foto e zezë: 430 foto*


Mat e zezë: 1100 foto*


Gri: 172 foto*


Cianike: 452 foto*


E purpurt: 685 foto*


E verdhë: 430 foto*


Foto cianike: 346 foto*


Foto e purpurt: 303 foto*


E kuqe: 1000 foto*


Chroma Optimizer: 181 foto*


A3+ fotografi²


Foto e zezë: 45 foto*


Mat e zezë: 238 foto*


Gri: 31 foto*


Cianike: 75 foto*


E purpurt: 83 foto*


E verdhë: 83 foto*


Foto cianike: 86 foto*


Foto e purpurt: 69 foto*


E kuqe: 132 foto*


Chroma Optimizer: 31 foto*


*Rezultati Suplementar i Përafërt

Lloji i Medias

Letër normale, Letër arti dekorativ "Gravurë muzeu" (FA-ME1), Letër fotografike Pro Platinum (PT-101), Letër fotografike Plus me shkëlqim II (PP-201), Letër fotografike Pro me llustër (LU-101), Premium Mat (PM-101) Letër fotografike plus me gjysmë shkëlqim (SG-201), Letër fotografike mat (MP-101), Ngjitësa fotografikë (PS-101), Letra të tjera të artit dekorativ / Letra fotografike me shkëlqim dhe Letër kanavacë¹

Futja e Mediave

Sirtari i pasëm: Maks. 150 fletë


Ushqyesi manual: 1 fletë


Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm

Madhësia e Mediave

Sirtari i pasmë: A3+, A3, A4, A5, B4, B5, Letter, Legal, 25x30cm (10x12"), 20x25cm (8x10"), 13x18cm (5x7"), 10x15cm (4x6")


Ushqyesi manual: A3+, A3, A4, Letër , 36x43cm (14x17"), 25x30cm (10x12"), 20x25cm (8x10")

Pesha e Mediave

Sirtari i pasmë: Letër normale (64 deri në 105 g/m²), Letër fotografike deri në përafër. 300 g/m² (letër speciale e Canon)


Ushqyesi manual: Mediat speciale Canon deri në përafër. 350g/m² dhe 0,6mm

Printimi në DVD / CD

Po (programi kompjuterik i përfshirë)

Printim nga të Dyja Anët

I disponueshëm vetëm në përdorimin manual

Printimi pa Bordura

Po (A3+, A3, A4, Letter, madhësitë 36x43cm, 25x30cm, 20x25cm, 13x18cm, & 10x15cm)¹

NDËRFAQJA DHE PROGRAMI KOMPJUTERIK

Lloji i Ndërfaqes - Kompjuter

USB me shpejtësi të lartë 2,0 (porta B)


Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

PIXMA Clould Link (PRINT)


Aplikacion PRO Gallery Print


Aplikacioni Canon PRINT¹


Android Print Plugin


Apple AirPrint


PictBridge (USB)

Sistemi Operativ & Kërkesat

Windows10,Windows 8.1*,Windows 8,Windows 7,Windows 7 SP1,Windows Vista SP1,Windows Vista SP2,Windows XP SP3 vetëm 32-bitësh


Kërkohet .NET Framework 4 ose 4.5


Kërkohet Windows XP:XPS Essentials Pack


Shfletuesi: Internet Explorer 8


Hapësira e hard diskut: 3.0 GB


Ekrani: XGA 1024 x 768


Mac OS X v10.7.5 ose më i ri


Hard Disku duhet të jetë i formatuar si Mac OS Extended (Journaled) ose Mac OS Extended.


Shfletuesi: Safari 5


Hapësira e hard diskut: 1.5GB


Ekrani: XGA 1024 x 768

Tiparet e Drajvërit

Printimi pa bordura, Fotografi bardhë e zi, Cilësimet e shtresës së pastër, Rregullimi me dorë i ngjyrës, Ngjitje, Printimi i shumë faqeve për fletë, Printimi i broshurave, Printimi i posterave, Printimi i shkallëzuar (20-400%), Printimi i vendosjes së madhësisë së faqes, Modaliteti i qetë, Fikja automatike¹

Programi kompjuterik i Përfshirë

PrintStudioPro¹, Colour Management Tool Pro (shkarkim), My Image Garden me Printimin e Filmit me HD të Plotë², Easy-WebPrint EX (shkarkim)³ dhe Menyja e shpejtë

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50 / 60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,4 W


Gatishmëri (Lidhje Wi-Fi me PC): Rreth 2.1 W (llamba e skanimit e fikur)


Gatishmëri (të gjitha portat të lidhura): Rreth 2.7 W (llamba e skanimit e fikur)


Koha për të hyrë në metodën e Gatishmërisë: 3 minuta


Printim: Afërsisht. 18 W¹

Sfera e Temperaturës

Mjedisi i përdorimit: 5° - 35° C

Lagështira

Lagështira e përdorimit: 10 - 90%RH (pa kondensim)

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 33.9 dB(A)¹

Përmasat (Gj x Th x L)

689 x 385 x 215 mm

Pesha

Rreth 20,0 kg

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.


² Kur printohet modeli ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë 11"x14" vazhdimisht në Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101) A3+, me cilësimet standarde duke përdorur drajverin e printimit të Windows 7 dhe Photoshop CS4.

¹ Ndihmë për një sferë të letrave jo të Canon. Profilet ICC dhe manuali i udhëzimeve të Printimit në letër dekorative mund të shkarkohet nga http://software.canon-europe.com/

¹ Kur printohet në Letër të artit dekorativ kufijtë e sipërm dhe të poshtëm të printimit janë minimumi 30mm

¹ Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi dhe instalimin e aplikacionit falas të Canon: Android dhe iEPP iOS. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

¹ PrintStudioPro është një aplikacion i programit kompjuterik të printimit për Canon Digital Photo Professional (3,12 ose më i ri), Adobe Photoshop (CS4 ose më i ri), Adobe Photoshop Elements (8 ose më i ri), Adobe Photoshop Lightroom (2,7 ose më i ri)


¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A3 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër fotografike Pro Platinium 4"x6" duke përdorur parametrat standarde.

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.


² Kur printohet modeli ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë 11"x14" vazhdimisht në Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101) A3+, me cilësimet standarde duke përdorur drajverin e printimit të Windows 7 dhe Photoshop CS4.

¹ Ndihmë për një sferë të letrave jo të Canon. Profilet ICC dhe manuali i udhëzimeve të Printimit në letër dekorative mund të shkarkohet nga http://software.canon-europe.com/

¹ Kur printohet në Letër të artit dekorativ kufijtë e sipërm dhe të poshtëm të printimit janë minimumi 30mm

¹ Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi dhe instalimin e aplikacionit falas të Canon: Android dhe iEPP iOS. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

¹ PrintStudioPro është një aplikacion i programit kompjuterik të printimit për Canon Digital Photo Professional (3,12 ose më i ri), Adobe Photoshop (CS4 ose më i ri), Adobe Photoshop Elements (8 ose më i ri), Adobe Photoshop Lightroom (2,7 ose më i ri)


¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A3 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër fotografike Pro Platinium 4"x6" duke përdorur parametrat standarde.