Canon PIXMA PRO-10 Specifikimet

FUNKSIONET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800¹ x 2400 dpi

Motorri i Printimit

Inkjet, 10 Bojra të Vetme, sistemi i bojës LUCIA me Optimizuesin Chroma, madhësia e pikëzës prej 4pl & koka e printimit E IMËT.

Shpejtësi e Cilësisë së Laboratorit Fotografik

A3+: Afërsisht 3m 35s PP-201, LU-101, PP-201 ¹


A3+: Afërsisht 5m 20s PT-101 ¹

Konfigurimi i Kutisë së Bojës

10 rezervuarë boje të ndarë:


PGI-72PBK (I zi për fotografi)


PGI-72MBK (I zi për mat)


PGI-72GY (Gri)


PGI-72C (Cianik)


PGI-72M (I purpurtë)


PGI-72Y (I verdhë)


PGI-72PC (Cianik për fotografi)


PGI-72PM (I purpurtë për fotografi)


PGI-72R (I kuq)


PGI-72CO (Optimizuesi Chroma)

BLACK INK TANK LIFE

Jeta e rezervuarëve të bojës

10x15 fotografi¹


I zi fotografike: 510 fotografi*


I zi mat: 1640 fotografi*


Gri: 165 fotografi


Cianik: 525 fotografi*


I purpurtë: 710 fotografi*


I verdhë: 377 fotografi


Cianik për fotografi: 351 fotografi


I purpurtë për fotografi: 303 fotografi


I kuq: 1045 fotografi*


Optimizuesi Chroma: 165 fotografi


A3+ fotografi²


Fotografi e zezë: 44 fotografi


I zi mat: 202 fotografi*


Gri: 31 fotografi


Cianik: 73 fotografi


I purpurtë: 85 fotografi


I verdhë: 85 fotografi


Fotografi cianike: 89 fotografi*


I purpurtë për fotografi: 69 fotografi


I kuq: 144 fotografi*


Optimizuesi Chroma: 31 fotografi


*Rezultati Suplementar i Përafërt

Lloji i Medias

Letër normale, Letër arti dekorativ "Gravurë muzeu" (FA-ME1), Letër fotografike Pro Platinum (PT-101), Letër fotografike Plus me shkëlqim II (PP-201), Letër fotografike Pro me llustër (LU-101), Letër fotografike plus me gjysmë shkëlqim (SG-201), Letër fotografike mat (MP-101), Ngjitësa fotografikë (PS-101), Letra të tjera të artit dekorativ dhe fotografike me shkëlqim ¹

Futja e Mediave

Sirtari i pasëm: Maks. 150 fletë


Ushqyesi manual: 1 fletë


Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm

Madhësia e Mediave

Sirtari i pasmë: A3+, A3, A4, A5, B4, B5, Letter, Legal, 25x30cm (10x12"), 20x25cm (8x10"), 13x18cm (5x7"), 10x15cm (4x6")


Ushqyesi manual: A3+, A3, A4, Letër , 36x43cm (14x17"), 25x30cm (10x12"), 20x25cm (8x10")

Pesha e Mediave

Sirtari i pasmë: Letër normale (64 deri në 105 g/m²), Letër fotografike deri në përafër. 300 g/m² (letër speciale e Canon)


Ushqyesi manual: Mediat speciale Canon deri në përafër. 350g/m² dhe 0,6mm

Printimi në DVD / CD

Po (programi kompjuterik i përfshirë)

Printim nga të Dyja Anët

I disponueshëm vetëm në përdorimin manual

Printimi pa Bordura

Po (A3+, A3, A4, Letter, madhësitë 36x43cm, 25x30cm, 20x25cm, 13x18cm, & 10x15cm)¹

NDERFAQJA DHE PROGRAMI KOMPJUTERIK

Lloji i Ndërfaqes - Kompjuter

USB me shpejtësi të lartë 2,0 (porta B)


Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës

Lloji i ndërfaqes - Kamera

Priza e Printimit të Drejtpërdrejtë: Printimi drejtpërdrejtë nga kamera e fotografive nga aparatët fotografikë dhe kamerat në përputhje me PictBridge

Lloji i Ndërfaqjes - Telefon Celular / PDA

Pajisjet Android¹, iPhone, iPod touch dhe iPad ²


Apple AirPrint


Printimi i fotografive përmes PictBridge

Sistemi i Mbështetur i Përdorimit

Windows 8 (32 dhe 64bit)


Windows RT


Windows 7 (32 dhe 64bit)


Windows Vista (32 dhe 64bit)


Windows XP (32bit)


Mac OS X 10.5.8 - 10,8

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows 7: 1GHz ose CPU më i shpejtë, 1GB RAM (32bit) / 2GB RAM (64bit)


Windows Vista SP1 ose SP2: CPU 1GHZ ose më i shpejtë, 512 MB RAM


Windows XP SP3: CPU 300MHz ose më i shpejtë, 128MB RAM


Shfletuesi i internetit: Internet Explorer 6 ose më lart


Drajver CD-ROM


Ekrani: 800 x 600 ose më mirë


Mac OS X v10,7: Intel Core2Duo (ose më lart) CPU, 1GB RAM


Mac OS X v10,6: Intel CPU, 1GB RAM


Mac OS X v10.5.8: Intel CPU, 512MB RAM


Shfletuesi i internetit: Safari 3 ose më lartë


Drajver CD-ROM


Ekrani: XGA 1024 x 768 ose më mirë

Tiparet e Drajvërit

Printimi pa bordura, Fotografi bardhë e zi, Cilësimet e shtresës së pastër, Rregullimi me dorë i ngjyrës, Ngjitje, Printimi i shumë faqeve për fletë, Printimi i broshurave, Printimi i posterave, Printimi i shkallëzuar (20-400%), Printimi i vendosjes së madhësisë së faqes, Modaliteti i qetë, Fikja automatike ¹

Programi kompjuterik i Përfshirë

PrintStudioPro ¹, Colour Management Tool Pro (shkarkim), My Image Garden me Printimin e Filmit me HD të Plotë ², Easy-WebPrint EX (shkarkim) ³ dhe Menyja e shpejtë

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50 / 60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,3 W


Në gatishmëri (lidhja pa tel me kompjuterin): Përafër. 2,3 W


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,3 W


Koha për të hyrë në metodën e Gatishmërisë: 3 minuta


Printim: Afërsisht. 17 W (lidhja pa tel me kompjuterin) ¹

Sfera e Temperaturës

Mjedisi i përdorimit: 5° - 35° C

Lagështira

Lagështira e përdorimit: 10 - 90%RH (pa kondensim)

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 33,9 dB(A)¹

Përmasat (Gj x Th x L)

689 x 385 x 215 mm

Pesha

Rreth 20,0 kg

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Imazhi 11"X14" i printuar me bordura në media A3+ duke përdorur cilësimet standarde

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.


² Kur printohet modeli ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë 11"x14" vazhdimisht në Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101) A3+, me cilësimet standarde duke përdorur drajverin e printimit të Windows 7 dhe Photoshop CS4.

¹ Ndihmë për një sferë të letrave jo të Canon. Profilet ICC dhe manuali i udhëzimeve të Printimit në letër dekorative mund të shkarkohet nga http://software.canon-europe.com/

¹ Kur printohet në Letër të artit dekorativ kufijtë e sipërm dhe të poshtëm të printimit janë minimumi 30mm

¹ Aplikacioni Canon PRINT është i disponueshëm si shkarkim falas nga Android Market (jo i disponueshëm në disa vende ose rajone). Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi. Në përputhje me pajisjet që përdorin Android 2.3.3 dhe versione të më vonshme.


² Aplikacioni Canon PRINT është i disponueshëm si shkarkim falas nga Apple App Store (jo i disponueshëm në disa vende ose rajone). Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi. Në përputhje me pajisjet që përdorin iOS 6.1 ose versione të më vonshme (të gjitha modelet e iPad, iPhone 3GS dhe modele të më vonshme, iPod touch i brezit të tretë dhe modele të më vonshme)

¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

¹ PrintStudioPro është një aplikacion i programit kompjuterik të printimit për Canon Digital Photo Professional (3,12 ose më i ri), Adobe Photoshop (CS4 ose më i ri), Adobe Photoshop Elements (8 ose më i ri), Adobe Photoshop Lightroom (2,7 ose më i ri)


¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.