Canon PIXMA PRO-1 Specifikimet

SPECIFIKIME TË PRINTIMIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800¹ x 2400 dpi

Motorri i Printimit

Inkjet 12 Sistem me Bojëra të Vetme


Bojëra LUCIA me Chroma Optimizer


Kokë printimi të HOLLËSISHËM FINE me përmasë pikash 4pl

Shpejtësi e Cilësisë së Laboratorit Fotografik

A3+ (SG-201 or PP-201): Afro. 2min 55s¹


A3+ (PT-101 ngjyra ose mono): Afro. 4min 20s¹

Printimi pa Bordura

Po (përmasa A3+, A3, A4, Letter, 36 x 43cm, 25 x 30cm, 20 x 25cm, 13 x 18cm, & 10 x 15cm¹

Printimi drejtpërdrejt në disk

I disponueshëm si standard

Printim nga të Dyja Anët

I disponueshëm vetëm në përdorimin manual

Tiparet e Drajvërit

Printim Bardhë e Zi, Foto të Gjalla, Rregullim Manual i Ngjyrave, cilësime të Veshjes të Qartë, Ulje e Zhurmës të Fotos, Efekte Monokrom, Radhitje, Shumë faqe për printim fletësh, Printim broshurash, Printim posteri, Printim i shkallëzuar (20-400%), Printim përshtat-në-faqe, Metodë e Qetë, Fikje automatike¹

PRODHIMI I BOJËS DHE I FAQEVE

Konfigurimi i Kutisë së Bojës

12 rezervuarë boje të ndarë:


PGI-29PBK (Foto e Zezë)


PGI-29MBK (Mat e Zezë)


PGI-29DGY (E errët Gri)


PGI-29GY (Gri)


PGI-29LGY (Gri e hapur)


PGI-29C (Cianik)


PGI-29PC (Cianik për fotografi)


PGI-29M (I purpurt)


PGI-29PM (Cianik për fotografi)


PGI-29Y (E verdhë)


PGI-29R (E kuqe)


PGI-29CO (Chroma Optimizer)

Jetëgjatësia e Fishekëve të Bojës - 10x15cm Printim Fotosh

Numri i fotove 10x15cm¹


Foto e Zezë: 1225 foto*


Mat e Zezë: 1345 foto*


Gri e Errët: 670 foto


Gri: 790 foto


Gri e hapur: 1320 foto


Cianik: 1800 foto*


Cianik për fotografi: 1375 foto


I purpurt: 1755 foto*


I purpurt për foto: 1055 foto


I verdhë: 1280 foto


I kuq: 2460 foto*


Chroma Optimiser: 429 foto


*Rezultati Suplementar i Përafërt

Jetëgjatësia e Fishekëve të Bojës - A3+ Printim Fotosh

Numri i fotove me ngjyra A3+¹


Fotografi e zezë: 111 fotografi


Mat e zezë: 505 fotografi*


Gri e errët: 119 fotografi


Gri: 179 fotografi


Gri e hapur: 352 fotografi*


Cianike: 230 fotografi


Fotografi cianike: 400 fotografi*


E purpurtë: 281 fotografi


Fotografi e purpurtë: 228 fotografi


E verdhë: 290 fotografi


E kuqe: 454 fotografi*


Chroma Optimiser: 90 foto


*Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Canon Pro Platinum (PT-101)


Canon Pro Luster (LU-101)


Canon Pro Premium Matt (PM-101)


Canon Plus Glossy II (PP-201)


Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


Canon Matte (MP-101)


Canon Museum Etching (FA-ME1)


Canon Photo Stickers (PS-101)


Të tjera, Artistike, Kanavacë dhe Letra Fotosh me Shkëlqim¹

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 150 fletë


Ushqyesi manual: 1 fletë


Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm

Madhësitë e letrës

Sirtari i pasmë: A3+, A3, A4, A5, B4, B5, Letër , Legal, 25x30cm (10x12"), 20x25cm (8x10"), 13x18cm, 10x15cm


Ushqyesi manual: A3+, A3, A4, Letër , 36x43cm (14x17"), 25x30cm (10x12"), 20x25cm (8x10")

Pesha e Letrës

Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme (64 deri në 105 g/m²) dhe mediat speciale të mbështetura të Canon deri në përafër. 300 g/m²


Ushqyesi manual: Mediat speciale Canon deri në përafër. 350g/m² dhe 0,6mm

NDËRFAQJA

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


USB me shpejtësi të lartë 2,0 (porta B)

Lloji i ndërfaqes - Jo PC

USB PictBridge

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajver Windows dhe Mac


Shtesë Print Studio Pro¹


Colour Management Tool Pro (shkarko)


My Image Garden me Full HD Movie Print²


Easy-WebPrint EX (shkarko)²


Menyja e shpejtë

Sistemi i Mbështetur i Përdorimit

Windows 10 (32 dhe 64bit)


Windows 8 (32 dhe 64bit)


Windows RT


Windows 7 (32 dhe 64bit)


Windows Vista (32 dhe 64bit)


Windows XP (32bit)


Mac OS X v10.4.11 ose më i ri

Kërkesat e sistemit të Windows

Windows 7: 1GHz ose CPU më i shpejtë, 1GB RAM (32bit) / 2GB RAM (64bit)


Windows Vista (32 dhe 64 bit): 1GHz ose CPU më i shpejtë, 512MB RAM


Windows XP SP2, SP3: 300MHz ose CPU më i shpejtë, 128MB RAM


Shfletuesi i internetit: Internet Explorer 6 ose më lart


Drajver CD-ROM


Ekrani: 800 x 600 ose më mirë

Kërkesat e sistemit të Mac

Mac OS X v10,6: Intel Processor, 1GB RAM


Mac OS X v10,5: Intel ose PowerPC Processor (G4, G5, 867MHz ose më i shpejtë)


Mac OS X v10.4.11: Intel ose PowerPC Processor (G5, G4, G3), 256MB RAM


Shfletuesi i internetit: Safari 3 ose më lartë


Drajver CD-ROM


Ekrani: XGA 1024 x 768 ose më mirë

TIPARET FIZIKE

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50 / 60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,4 W


Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,6 W


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,8 W


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 2 minuta


Printim: Afërsisht. 24W¹

Sfera e Temperaturës

Mjedisi i përdorimit: 5° - 35° C

Lagështira

Lagështira e përdorimit: 10 - 90%RH (pa kondensim)

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 35,5 dB(A)¹

Përmasat (Gj x Th x L)

695 x 462 x 239 mm

Pesha

Rreth 27,7 kg

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç.

¹ 11"X14" imazh i printuar me bordura në letër A3+ në cilësimet standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2.

¹ Kur printohet në Letër të artit dekorativ kufijtë e sipërm dhe të poshtëm të printimit janë minimumi 30mm.

¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

² Kur printohet modeli ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë 11"x14" vazhdimisht në Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101) A3+, me cilësimet standarde duke përdorur drajverin e printimit të Windows 7 dhe Photoshop CS4.

¹ Ndihmë për një sferë të letrave jo të Canon. Profilet ICC dhe manuali i udhëzimeve të Printimit në letër dekorative mund të shkarkohet nga http://software.canon-europe.com/

¹ PrintStudioPro është një aplikacion i programit kompjuterik të printimit për Canon Digital Photo Professional (3,12 ose më i ri), Adobe Photoshop (CS4 ose më i ri), Adobe Photoshop Elements (8 ose më i ri), Adobe Photoshop Lightroom (2,7 ose më i ri).


¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç.

¹ 11"X14" imazh i printuar me bordura në letër A3+ në cilësimet standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2.

¹ Kur printohet në Letër të artit dekorativ kufijtë e sipërm dhe të poshtëm të printimit janë minimumi 30mm.

¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

² Kur printohet modeli ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë 11"x14" vazhdimisht në Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101) A3+, me cilësimet standarde duke përdorur drajverin e printimit të Windows 7 dhe Photoshop CS4.

¹ Ndihmë për një sferë të letrave jo të Canon. Profilet ICC dhe manuali i udhëzimeve të Printimit në letër dekorative mund të shkarkohet nga http://software.canon-europe.com/

¹ PrintStudioPro është një aplikacion i programit kompjuterik të printimit për Canon Digital Photo Professional (3,12 ose më i ri), Adobe Photoshop (CS4 ose më i ri), Adobe Photoshop Elements (8 ose më i ri), Adobe Photoshop Lightroom (2,7 ose më i ri).


¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.