Canon PIXMA MX925 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

Funksionet e disponueshme

Printim, Kopjim, Skanim & Fak me Wi-Fi & lidhje Ethernet, printim portativ, mbështetje AirPrint, printim me anë të internetit, printim direkt me ekran TFT 7.5cm, printim në 2 anë, fotografi me cilësi të laboratorëve të fotografive, printim direkt në disk, skanim në cloud & ADF 35 faqe në 2 anë.

Ç'farë ka në kuti

Printeri të-gjitha-në-një, 5 fishekë boje, sirtar për CD, kabllo e energjisë, kabëll telefoni, manuali i konfigurimit, CD i programit kompjuterik dhe manualit të përdoruesit

PRINTERI

Rezolucioni i printimit

Deri në 9600 ¹ x 2400 dpi

Motorri i Printimit

Inkjet, 5 Bojra të Vetme, sistemi me 5 ngjyra me madhësinë minimale të pikëzës 1pl, koka printimi TE IMETA & sistemi ChromaLife100+

Shpejtësia e printimit të dokumentit mono

ESAT: Afërsisht. 15,0 inm ¹

Shpejtësia e printimit të dokumentit me ngjyra

ESAT: Afërsisht. 10,0 inm ¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 21 sekonda (Standard) ¹

Printim nga të Dyja Anët

Printim automatik në 2 anë

Printimi pa Bordura

Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printimi drejtpërdrejt në disk

Po (Softueri i përfshirë)

Tipare të tjera të printimit

Printim me përmasa normale, printim pa kufij anësorë, printim përshtat-në-faqe, printim i shkallëzuar, faqe të shumëfishta për fletë printimi, printim broshure, printim posteri, sistemim ¹

BOJËRAT E PAJTUESHME

Fishekët standardë të bojës

5 serbatorë boje të ndarë:


PGI-550PGBK (Pigment i zi)


CLI-551BK (I zi)


CLI-551C (Cianik)


CLI-551M (I purpurtë)


CLI-551Y (I verdhë)

Fishekë boje opsionalë

Rezerva boje XL me prodhim të lartë


PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)


PGI-555PGBK XXL (Pigment i zi)


CLI-551BK XL (I zi)


CLI-551C XL (Cianik)


CLI-551M XL (I purpurtë)


CLI-551Y XL (I verdhë)

RENDIMENTET E BOJËS

PBK (Pigment i zi)

Standard: 375 faqe dokumentesh ose 2,300* foto


Opsional XL: 620 faqe dokumentesh ose 4,600* foto


Opsional XL: 1,000 faqe dokumentesh ose 7,500* foto

BK (E zezë)

Standard: 1,645 faqe dokumentesh ose 421* foto


Opsional XL: 5,000 faqe dokumentesh ose 1,130 foto

C (Cianike)

Standard: 332 faqe dokumentesh ose 121 foto


Opsional XL: 700 faqe dokumentesh ose 270 foto

M (E purpurt)

Standard: 333 faqe dokumentesh ose 140 foto


Opsional XL: 670 faqe dokumentesh ose 313 foto

Y (E verdhë)

Standard: 329 faqe dokumentesh ose 120* foto


Opsional XL: 700 faqe dokumentesh ose 271 foto

E përzier (CMY mesatare)

Standard CMY: 331 faqe dokumentesh ose 126 foto


Opsional XL CMY: 690 faqe dokumentesh ose 283 foto

Standardet e testimit

ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


ISO/IEC 29102 për foto 10x15cm me ngjyra pa kufij


Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

Lloji i Letrës

Letër e Zakonshme, Zarfa, Letër Fotografie Pro Platinum (PT-101), Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II (PP-201), Letër Fotografie Pro me Llustër (LU-101), Letër Fotografie Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201), Letër Fotografie me Shkëlqim "Përdorimi i Përditshëm" (GP-501), Letër Fotografie Mat (MP-101), Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N), Letër e Transferimit në Bluzë (TR-301), Ngjitës Fotografikë (PS-101)

Prodhimi maksimal i letrës

Kaseta e poshtme: Maks. 250 fletë (letër e zakonshme)


Kaseta e sipërme: Maks. 20 fletë (letër fotografike)


Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 CD e printueshme, DVD ose Blu-Ray

Madhësitë e letrës

Kaseta e poshtme: A4, A5, B5, Letter, Legal, Zarfa (madhësia DL ose tregtare 10 #10), 20x25cm


Kaseta e sipërme: 10x15cm, 13x18cm

Pesha e Letrës

Kaseta e poshtme: Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m², Letër fotografike deri në përafër. 300 g/m² (Media speciale Canon, PT-101)


Kaseta e sipërme: Letër fotografike deri në përafër. 300 g/m² (Media speciale Canon, PT-101)

FAKS

Faks i vetëm

Po

Faks i Kompjuterit

Win: Përmes modemit Faks (në MFP)*,


Mac: j/d


*1 vendodhje, transmetim vetëm B/Z

Faksi me ngjyrë

Po

Shpejtësia e Transmetimit Mono/ngjyrë

Mono: Përafër. 3 sek./faqe (33,6kbps)


(mbështetur në cilësimin fillestar duke përdorur grafikun ITU-T Nr.1 ) ¹


Ngjyra: Përafër. 1 sek./faqe (33,6kbps)


(bazuar në cilësimin e paracaktuar duke përdorur Fletën e provës së faksit me ngjyra Canon) ¹

Shpejtësia e modemit

Maksimum 33,6kbps (tërheqje automatike)

Metoda e Kompresimit Mono/ngjyrë

Mono: MH, MR, MMR


Ngjyrë: JPEG

Transmetimi përmes Kujtesës

Po

Rezolucioni i faksit

Mono: 8pels/mm x 3,85 rreshta/mm (Standard), 8pels/mm x 7,7 rreshta/mm (Shkëlqyeshëm), 300dpi x 300dpi (Jashtëzakonisht i Shkëlqyeshëm)


Ngjyrë: 200 x 200 dpi (Fotografi)

Shkallë gri / Shkallëzimi i ngjyrës

Mono: 256 nivele


Ngjyrë: 24 bit (ngjyrë e plotë) (RGB secili 8 bit)

Kujtesa e Faksit

Deri në 250 faqe (numri i faqeve bazuar në Tabelën Nr. 1 të ITU-T ose Tabelën Nr. 1 standarde të Faksit nga Canon)

Kontrolle të Koduar

Maks. 100 vendnodhje

Kontrolli i Grupit

Maks. 99 vende

Rithirrje

Po

Kalim Automatik nga FAX në TEL

Po

Lidhje e Makinës së Përgjigjes

Po

Modaliteti i korrigjimit të Gabimit (ECM)

Po, i pajtueshëm me ITU-T T.30

Pajisja telefonike

Jo

Raportime

Raporti i veprimtarisë, lista e të dhënave të përdoruesit, lista e numrave telefonikë, lista e kujtesës, lista e numrave të refuzuar, lista e historisë së telefonuesit

SKANERI

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra ADF dhe CIS

Skanimi i filmit

Jo i disponueshëm

Rezolucioni i skanerit - Optik

Deri në 2400 x 4800 dpi ¹

Shpejtësia e skanimit A4

Rreth 14 sekonda ¹

Thellësia e ngjyrës së skanimit

Futja e skanimit të shtratit të sheshtë 48bit / dalja 24bit (RGB secila 16bit/8bit)

Gjysmëton/Shkallëzim gri

Futja e skanimit të shtratit të sheshtë 16bit / dalja 8bit

Pajtueshmëria

TWAIN / WIA

Gjerësia e efektshme e skanimit

Shtrat i sheshtë: A4/LTR (216x297mm) ADF: A4,LTR, LGL

Njohja e tekstit - OCR

Po (My Image Garden)

FOTOKOPJUES

Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra

sFCOT: Afërsisht 12 sekonda ¹


sESAT: Afërsisht 8,4 ipm ¹

Kopjimi i shumëfishtë

1 deri 99 faqe

Zmadhimi

25-400% , raportet e paravendosura

Funksionet & përmirësimet e kopjimit

Kopjimi Dokumenti, Kopjim Fotografish, Kopjim Përshtat-në-Faqe, Kopjim pa Kufij Anësorë

NDËRFAQJA

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekran me ngjyra TFT 7,5cm me Panelin e funksionit të dyfishtë

Gjuhët e ekranit

Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Holandisht, Portugalisht, Norvegjisht, Suedisht


Danisht, Finlandisht, Rusisht, Çekisht, Hungarisht, Polonisht, Sllovenisht, Turqisht, Greqisht,


Sllovakisht, Estonisht, Letonisht, Lituanisht, Ukrainisht, Rumanisht, Bullgarisht, Japonisht,


Kinezisht e Thjeshtuar, Kinezisht Tradicionale, Koreanisht, Indonezianisht

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB e Shpejtësisë të Lartë (Tipi i Portës 'B')


Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP


Ethernet: IEEE802.3u (100BASE-TX), IEEE802.3(10BASE-T), 10/100Mbps (i ndërrueshëm automatikisht)


Bluetooth v2.0(Opsion): Shpejtësia maksimale 1,44Mbps (vetëm JPEG/PNG, OPP, BIP.


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i ndërfaqes - Jo PC

Memorja flesh USB (Porta e Tipit ‘A’)


Pajisjet EPP-Android & Windows RT, iEPP-iPhone, iPod touch dhe iPad ¹


Apple AirPrint


Lidhja me Re PIXMA


Printimi me Google Cloud


PictBridge (LAN & Wireless LAN)

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Sistemi i Mbështetur i Përdorimit

Windows 10 (32 dhe 64-bit)


Windows 8 (32 dhe 64-bit)


Windows RT


Windows 7 (32 dhe 64-bit)


Windows Vista (32 dhe 64-bit)


Windows XP (32-bit)


Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

Programi kompjuterik i Përfshirë

My Image Garden me HD Movie Print ¹, Mjet për Lehtësi Skanimi, Easy-WebPrint EX ² (shkarko) dhe Menu e Shpejtë me hyrje në CREATIVE PARK PREMIUM

TIPARET FIZIKE

Ushqyesi automatik i dokumentit (ADF)

2 anë deri në 35 faqe

Përmasat (Gj x Th x L)

Rreth 491 x 396 x 231 mm

Pesha

Rreth 11,7 kg

Sfera e Temperaturës

Mjedisi i përdorimit: 5-35°C

Lagështira

Lagështira e përdorimit: 10-90%RH (pa kondensim)

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 44.0 dB(A) ¹

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,4 W


Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,1 W (llampa e skanimit e fikur)


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,1 W (llamba e skanimit e fikur)


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


Kopjimi: Afërsisht 17 W ¹

Cikli i punës

Deri në 12,000 faqe / muaj

Mohimi i përgjegjësisë

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Për më shumë informacion mbi ChromaLife100+ ju lutemi vizitoni www.canon-europe.com

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Për më shumë informacion mbi ChromaLife100+ ju lutemi vizitoni www.canon-europe.com

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të ndërlikueshmërisë së dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes dhe kushteve të linjës.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi dhe instalimin e aplikacionit falas të Canon: EPP për Android dhe iEPP për iOS. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të ndërlikueshmërisë së dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes dhe kushteve të linjës.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi dhe instalimin e aplikacionit falas të Canon: EPP për Android dhe iEPP për iOS. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.