Canon PIXMA MX725 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 9600¹ x 2400 dpi

Teknologjia e Printimit

5 Bojëra të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)


Kokë printimi Inkjet FINE me 1pl (min.) masë e derdhjes të bojës


Bojëra ChromaLife100+

Shpejtësia e printimit të dokumentit mono

Rreth 15.0 inm¹

Shpejtësia e printimit të dokumentit me ngjyra

Rreth 10.0 inm¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 21 sekonda¹

Printimi pa Bordura

Po (A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Automatik

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra ADF dhe CIS

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

Deri në 2400 x 4800 dpi¹

Shpejtësia e skanimit A4

Rreth 14 sekonda¹

Madhësia Maksimale e Dokumentit

Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)


ADF: A4, LTR, LGL

OCR

Po

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit


Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra

sFCOT: Afërsisht 12 sekonda¹


sESAT: Afërsisht 8.4 inm¹


sESAT ADF: Afërsisht 8,0 ipm¹

Kopjimi i shumëfishtë

1 deri 99 faqe

Zmadhim fotokopjimi

25-400%

Funksionet e fotokopjimit

Kopjimi Dokumenti, Kopjim Fotografish, Kopjim Përshtat-në-Faqe, Kopjim pa Kufij Anësorë

Cilësimet e cilësisë të fotokopjimit

Shpejt, Standard, I lartë

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Lloji i Faksit

Super G3 / Ngjyra

Rezolucioni i faksit

Mono: deri në 300 x 300dpi


Ngjyra: 200 x 200 dpi

Shpejtësia e Faksit

Mono: Afërsisht 3 sek (33.6kbps)¹


Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33.6kbps)¹

Kujtesa e Faksit

Deri në 250 faqe

Thirrje e Shpejtë e Koduar

Maks. 100 vendnodhje

Kontrolli i Grupit

Maks. 99 vende

BOJËRAT E PAJTUESHME

Fishekët standardë të bojës

PGI-550PGBK (Pigment i zi)


CLI-551BK (I zi)


CLI-551C (Cianik)


CLI-551M (I purpurtë)


CLI-551Y (I verdhë)

Fishekë Opsionalë Boje XL

PGI-555PGBK XXL (Pigment i zi)


PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)


CLI-551BK XL (I zi)


CLI-551C XL (Cianik)


CLI-551M XL (I purpurtë)


CLI-551Y XL (I verdhë)

RENDIMENTET E BOJËS

PBK (Pigment i zi)

Standard: 375 faqe dokumentesh ose 2,300* foto


Opsional XL: 620 faqe dokumentesh ose 4,600* foto


Opsional XL: 1,000 faqe dokumentesh ose 7,500* foto

BK (E zezë)

Standard: 1,645 faqe dokumentesh ose 421* foto


Opsional XL: 5,000 faqe dokumentesh ose 1,130 foto

C (Cianike)

Standard: 332 faqe dokumentesh ose 121 foto


Opsional XL: 700 faqe dokumentesh ose 270 foto

M (E purpurt)

Standard: 333 faqe dokumentesh ose 140 foto


Opsional XL: 670 faqe dokumentesh ose 313 foto

Y (E verdhë)

Standard: 329 faqe dokumentesh ose 120* foto


Opsional XL: 700 faqe dokumentesh ose 271 foto

E përzier (CMY mesatare)

Standard CMY: 331 faqe dokumentesh ose 126 foto


Opsional XL CMY: 690 faqe dokumentesh ose 283 foto

Standardet e testimit

ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


ISO/IEC 29102 për foto 10x15cm me ngjyra pa kufij


Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Zarfa: (DL, COM10)


Canon Pro Platinum (PT-101)


Canon Pro Luster (LU-101)


Canon Plus Glossy II (PP-201)


Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)


Canon Matte (MP-101)


Canon High Resolution Paper (HR-101N)


Canon Photo Stickers (PS-101)


Canon Transferim Bluze TR-301,

Prodhimi maksimal i letrës

Kaseta e poshtme: Maks. 250 fletë prej letre të zakonshme


Kaseta e sipërme: Maks. 20 fletë letër fotografike

Madhësitë e letrës

Kaseta e poshtme: A4, A5, B5, LTR, LGL, 20x25cm


Kaseta e sipërme: 10x15cm, 13x18cm

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Canon letër fotografie deri në 300 g/m² (PT-101)

NDËRFAQJA

LIDHSHMËRIA

Lidhje me Kabllo

USB me shpejtësi të lartë


Ethernet 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


Portë për memorie flesh USB

Lidhje pa Kabllo

Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


Bluetooth v 2.0 (adaptor opsional USB)


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Mbështetje Aplikacionesh

Aplikacion PIXMA Printing Solutions¹


Apple AirPrint


Printimi me Google Cloud


Wireless PictBridge


Printo nga Email

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows 10 (32 dhe 64-bit)


Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32-bit


Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS (aplikacion PIXMA Printing Solutions, AirPrint)


Android (aplikacion PIXMA Printing Solutions)


Windows RT

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajver MP me Utilitetin e Skanimit


Menyja e shpejtë


My Image Garden


Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

TIPARET FIZIKE

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekranin TFT me ngjyra 6.2cm me Panelin e funksionit të dyfishtë

Gjuhët e ekranit

Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Holandisht, Portugalisht, Norvegjisht, Suedisht


Danisht, Finlandisht, Rusisht, Çekisht, Hungarisht, Polonisht, Sllovenisht, Turqisht, Greqisht,


Sllovakisht, Estonisht, Letonisht, Lituanisht, Ukrainisht, Rumanisht, Bullgarisht, Japonisht,


Kinezisht e Thjeshtuar, Kinezisht Tradicionale, Koreanisht, Indonezianisht

Furnizues Automatik i Dokumenteve

Deri në 35-fletë, Automatik 2-anë

Përmasat (Gj x Th x L)

491 x 396 x 231mm

Pesha

11.7kg

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,4 W


Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 1,0 W (llampa e skanimit e fikur)


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,7 W (llamba e skanimit e fikur)


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


Kopjimi: Afërsisht 17 W¹

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 44,0 dB(A)¹

Operating Temperature

15-30°C

OPERATING HUMIDITY

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

5-95%RH (pa kondensim të ujit)

Cikli i punës

deri në 12,000 faqe / muaj

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Shpejtësia e transmetimit të faksit bazohet në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi.

¹ PIXMA Printing Solutions është një aplikacion falas i Canon për smartfonë dhe tabletë. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Shpejtësia e transmetimit të faksit bazohet në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi.

¹ PIXMA Printing Solutions është një aplikacion falas i Canon për smartfonë dhe tabletë. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.