Canon PIXMA MX495 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

Funksionet

Wi-Fi, printim, fotokopje, skanim, faks, re kompjuterike

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800¹ x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

2 fishekë boje FINE (BK, CL)


Sistem Inkjet me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës

Shpejtësia e printimit të dokumentit mono

Rreth 8,8 ipm¹

Shpejtësia e printimit të dokumentit me ngjyra

Rreth 4,4 ipm¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 70 sekonda¹

Printimi pa Bordura

Po (A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Manual

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë dhe ADF

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

Deri në 600 x 1200 dpi ¹

Shpejtësia e skanimit A4

Rreth 15 sekonda¹

Madhësia Maksimale e Dokumentit

Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)


ADF: A4, LTR, LGL

Njohja optike e karaktereve

Po

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit


Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

Shpejtësia e kopjimit - dokumenti me ngjyra

sFCOT: Afërsisht 28 sekonda¹


sESAT: Afërsisht 3,6 ipm¹


sESAT ADF: Afërsisht 2,7 ipm¹

Kopjimi i shumëfishtë

1 deri 99 faqe

Zmadhim fotokopjimi

25-400%

Funksionet e fotokopjimit

Kopjimi Dokumenti, Kopjim Fotografish, Kopjim Përshtat-në-Faqe, Kopjim pa Kufij Anësorë

Cilësimet e cilësisë të fotokopjimit

Shpejt, Standard, I lartë

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Lloji i Faksit

Super G3 / Ngjyra

Rezolucioni i faksit

Mono: deri në 300 x 300dpi


Ngjyra: 200 x 200 dpi

Shpejtësia e Faksit

Mono: Afërsisht 3 sek (33.6kbps)¹


Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33.6kbps)¹

Kujtesa e Faksit

Deri në 50 faqe

BOJËRAT E PAJTUESHME

Fishekët standardë të bojës

PG-545 (E zezë)


CL-546 (Ngjyra)

Fishekë Opsionalë Boje XL

PG-545XL (E zezë)


CL-546XL (Ngjyra)

RENDIMENTET E BOJËS

BK (Pigment i zi)

I zi: 180 faqe


I zi XL: 400 faqe

CL (ngjyrë - CMY)

Ngjyrë: 180 faqe


Ngjyrë XL: 300 faqe

Standardet e testimit

ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)


Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)


Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)


Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)


Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501/GP-601)


Letër Fotografike Mat (MP-101)

Prodhimi maksimal i letrës

Maks. 100 fletë letër e zakonshme


Maks. 20 fletë letër fotografike

Madhësitë e letrës

A4, A5, B5, LTR, LGL, 13x18cm, 10x15cm

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Canon letër fotografie deri në 300 g/m² (PT-101)

NDËRFAQJA

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - TJETËR

PIXMA Cloud Link (nga smartfoni/tableta)


Aplikacioni Canon PRINT


Plugin Canon Print Service (Android)


Printimi me Google Cloud


Apple AirPrint


Metodë për pikë aksesi

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Sistemi i Mbështetur i Përdorimit

Windows 10 (32 dhe 64-bit)


Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32-bit


Mac OS X v10.7.5 ose më i ri

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS


Android


Windows RT

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësirë disku 3GB, Internet Explorer 8


Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


Menyja e shpejtë


My Image Garden


Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

TIPARET FIZIKE

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekrani i plotë LCD me pika

Gjuhët e ekranit

Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, holandisht, portugalisht, norvegjisht, suedisht, danisht, finlandisht, rusisht, çekisht, hungarisht, polonisht, sllovenisht, turqisht, greqisht, japonisht,


kinezishte e thjeshtuar, kinezishte tradicionale, koreanisht, indonezisht, sllovakisht, estonisht, letonisht, lituanisht, ukrainisht, rumanisht, bullgarisht, kroatisht, vietnamisht

Furnizues Automatik i Dokumenteve

Deri në 20 faqe

Përmasat (Gj x Th x L)

përafër. 435 x 295 x 189 mm

Pesha

5,9 kg

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,3 W


Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 0,9 W (llamba e skanimit e fikur)


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,6 W (llampa e skanimit e fikur)


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


Kopjimi: Afërsisht 7 W¹

Nivelet e zhurmës akustike (fotografia 4x6)

Rreth 44,5 dB(A)¹

Temperatura e përdorimit

15-30°C

Lagështira e përdorimit

10-90%RH (pa kondensim të ujit)

Cikli i punës

deri në 1000 faqe në muaj

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit e dokumentit me ngjyra matet sipas ISO/IEC 29183, objektivi A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur mes shtypjes së butonit të skanimit të drejtuesit të skanerit dhe momentit të fikjes së ekranit që tregon statusin. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

¹ Shpejtësitë e kopjimit të deklaruara për sFCOT dhe sESAT janë rezultate mesatare duke përdorur metodën e testimit ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kopjimit e ADF-së është mesatarja e ESAT në Testin e rendimentit të përgjithshëm për modalitetin e thjeshtuar të parazgjedhur, ISO/IEC 24735, duke përjashtuar kohën për kopjimin për serinë e parë. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia e transmetimit të faksit bazohet në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri me bojë) në letër të zakonshme A4 duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër fotografike plus me shkëlqim II 4"x6" duke përdorur cilësimet fillestarë.

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit e dokumentit me ngjyra matet sipas ISO/IEC 29183, objektivi A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur mes shtypjes së butonit të skanimit të drejtuesit të skanerit dhe momentit të fikjes së ekranit që tregon statusin. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

¹ Shpejtësitë e kopjimit të deklaruara për sFCOT dhe sESAT janë rezultate mesatare duke përdorur metodën e testimit ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kopjimit e ADF-së është mesatarja e ESAT në Testin e rendimentit të përgjithshëm për modalitetin e thjeshtuar të parazgjedhur, ISO/IEC 24735, duke përjashtuar kohën për kopjimin për serinë e parë. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia e transmetimit të faksit bazohet në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri me bojë) në letër të zakonshme A4 duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër fotografike plus me shkëlqim II 4"x6" duke përdorur cilësimet fillestarë.