Canon PIXMA MX474

PIXMA MX474

Print, copy, scan and fax with ease using this affordable Wi-Fi All-In-One. Share functions between multiple PCs as well as mobile devices and enjoy the optional cost effective XL ink cartridges.

PIXMA MX474

Përfitimet

  • Affordable All-In-One printer with print, copy, scan and fax functions
  • Wireless connectivity for easy sharing around the home or office
  • Quick processing of multipage documents with 30 sheet Auto Document Feeder
  • Canon PRINT app, Google Cloud Print and Apple AirPrint support
  • Enjoy A4 document print speed of 9.7 ipm mono/5.5 ipm colour

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon PIXMA MX474

Affordable Wi-Fi All-In-One


Ideal for everyday functionality at home or in a small office, this wireless All-In-One with print, copy, scan and fax lets you share its functions between multiple PCs as well as mobile devices. It also features a compact FastFront design to simplify paper loading and ink replacement.

Smartphone and tablet ready


Download the Canon PRINT app and enjoy the flexibility to print from, and scan to, your smart devices over the Wi-Fi network. With Apple AirPrint support, you can print direct from Apple iPhone, iPad and iPod touch. Google Cloud Print support is also provided.

High-quality, fast


Canon's FINE ink technology ensures fast, superior quality printing every time - from vivid and glossy graphics to business documents of outstanding clarity. Enjoy A4 print speeds of 9.7 ipm mono or 5.5 ipm colour and an A4 colour page copies in around 24 seconds.

Save money on ink


Print more for less. Optional XL cartridges deliver significantly more pages and last longer between ink replacements - ideal if you print frequently - and can deliver up to 50% savings per page compared to their standard equivalents.

Auto Document Feeder


For maximum productivity, a fully-integrated 30-sheet Automatic Document Feeder makes scanning, copying or faxing of large documents quick and easy.

Access Point Mode


Access Point mode allows you to print wirelessly on demand from portable devices direct to the printer, without accessing a secure Wi-Fi network.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA MX474, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Convenient and easy to replace

I lehtë për t'u zëvendësuar

High resolution scanning

Skanim me rezolucion të lartë

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Canon PRINT app

Aplikacioni Canon PRINT

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Optional high yield inks

Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

Automatic multipage copying

Kopjim automatik i shumë faqeve

FAX function

Funksion FAKSI

  • Printer Gjithçka-në-Një – PIXMA MX474
  • Fishekë FINE (ngjyra, të zezë)
  • Kabllo të Energjisë
  • Konfigurimi CD-ROM
  • Manualet dhe dokumentat tjera

PIXMA MX474 Video

AirPrint-Printers

Printim me valë

Me Wi-Fi mund të printoni nga smartfonët dhe tabletët.

Printerë të Cilësisë Premium

Teknologjitë unike të printimit dhe të bojës në printerat PIXMA japin printime të jashtëzakonshme, me cilësi të lartë.

quality-banner-310x180_v2.png

Mësoni dhe eksploroni

Tutoriale

Për veçoritë e disponueshme ju lutem shikoni të dhënat specifike mbi produktin.

Gama PIXMA MX

PIXMA MX Range

Gama PIXMA MX

Printerët e rinj Canon PIXMA MX i përshtaten nevojave tuaja të biznesit duke sjellë rezultate të jashtëzakonshme printimi. Ky studim do t'ju japë një pamje të përgjithshme për të gjitha dobitë dhe veçoritë e ndryshme që ofrojnë këto pajisje të-gjitha-në-një.

Shikoni videon

Efikasitet i Mençur

Smart Efficiency

Efikasitet i Mençur

Printerët Canon PIXMA MX ofrojnë zgjidhje praktike biznesi dhe cilësi të jashtëzakonshme printimi. Ky studim tregon se si rritin këta printerë produktivitetin duke kursyer kohë dhe para.

Shikoni videon

Lidhshmëri e Mençur

Smart Connectivity

Lidhshmëri e Mençur

Printerët e rinj Canon PIXMA MX i përshtaten nevojave tuaja të biznesit ndërkohë që sjellin rezultate të jashtëzakonshme printimi. Ky studim tregon se si lidhen dhe komunikojnë printerët me pajisjet më të fundit celulare.

Shikoni videon

Gjithanshmëri e Mençur

Smart Versatility

Gjithanshmëri e Mençur

Printerët e rinj Canon PIXMA MX i përshtaten nevojave tuaja të biznesit ndërkohë që sjellin rezultate të jashtëzakonshme printimi. Siç e tregon ky studim, printerët PIXMA MX të-gjithë-në-një janë shumë të gjithanshëm dhe përsëri të drejtpërdrejtë në punë.

Shikoni videon
Online manual and download

Manuali online dhe instalimi

Shfletoni manualin për këtë printer pa shkarkuar ose instaluar skedarë në kompjuterin, smartfonin ose tabletin tuaj. Shikoni si ta instaloni printerin në pajisjen dhe sistemin tuaj operativ dhe të shkarkoni softuerët e kërkuar.

Wireless connection setup

Find the requirements needed to setup this printer on a wireless connection, the available connection methods, and the step by step instructions as well as how to reset the printer back to the factory settings.

New Wi-Fi Module Image.png