Canon PIXMA MP230 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PERGJITHSHME

Funksionet kryesore

Printim, Kopjim, Skanim

Funksione të tjera

Fotografi me cilësi

Ç'farë ka në kuti

Printeri të-gjithë-në-një, 2 fishekë boje TË IMËT, kabllo e energjisë, manuali i konfigurimit, CD i programit kompjuterik dhe manualit të përdoruesit

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800¹ x 1200 dpi

Motorri i Printimit

Teknologjia e printimit inkjet me kokën E IMËT


Sistemi me 4 ngjyra me min madhësinë e pikëzës së bojës prej 2 pl


2 fishekë bojë TË IMËT me ChromaLife100+

Shpejtësia e printimit të dokumentit mono

ESAT: Afërsisht. 7,0 inm¹

Shpejtësia e printimit të dokumentit me ngjyra

ESAT: Afërsisht. 4,8 inm¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Me bordura 10x15cm : Afërsisht 40 sekonda¹

Printimi pa Bordura

Jo i disponueshëm

Printim nga të Dyja Anët

Përdorimi Manual

DIRECT DISC PRINTING

Tipare të tjera të printimit

Printimi i vendosjes së madhësisë së faqes, Printimi i shkallëzuar, Faqe të shumta për fletën e printuar, Printimi i broshurave, Printimi i posterave, Ngjitje¹

PRODHIMI I BOJES DHE I FAQEVE

Fishekët standartë të bojës

2 kuti boje TE IMET:


PG-510 (I zi)


CL-511 (Ngjyrë)

Fishekë boje opsionalë

Fishekë boje XL me prodhim të lartë


PG-512 (I zi)


CL-513 (Ngjyrë)

Jeta e rezervuarit të bojës - Printimi i dokumentave

Dokument me ngjyra A4¹


I zi: 220 faqe


I zi XL: 401 faqe


Ngjyrë: 244 faqe


Ngjyra XL: 349 faqe

Jeta e rezervuarit të bojës - Printimi i fotografive

Fotografi 10x15cm¹


I zi: 1550* fotografi


I zi XL: 3365* fotografi


Ngjyrë: 82 fotografi


Ngjyrë XL: 123 fotografi


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PER LETREN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme, Zarfa, Letër Fotografie Pro Platinum (PT-101), Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II (PP-201), Letër Fotografie Pro me Llustër (LU-101), Letër Fotografie Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201), Letër Fotografie me Shkëlqim "Përdorimi i Përditshëm" (GP-501), Letër Fotografie Mat (MP-101), Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N), Letër e Transferimit në Bluzë (TR-301), Ngjitës Fotografikë (PS-101)

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: 100 fletë (maks)

Madhësitë e letrës

A4, B5, A5, Letër, Legal, Zarfa (madhësi DL ose tregtare # 10), 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Letër fotografie deri në afërsisht 300 g/m² (letër speciale e Canon)

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra CIS

FILM SCANNING

Rezolucioni i skanerit - Optik

Deri në 600 x 1200 dpi ¹

Shpejtësia e skanimit A4

Përafër. 14 sekonda¹

Thellësia e ngjyrës së skanimit

Futja e skanimit të shtratit të sheshtë 48bit / dalja 24bit (RGB secila 16bit/8bit)

Gjysmëton/Shkallëzim gri

Futja e skanimit të shtratit të sheshtë 16bit / dalja 8bit

Pajtueshmëria

TWAIN / WIA

Gjerësia e efektshme e skanimit

A4/LTR (216x297mm)

Njohja e tekstit - OCR

Po (programi kompjuterik My Image Garden)

Metodat & Përmirësimet e skanimit

Skanimi i dokumentit (PDF, PDF kompakte, JPEG, TIFF, PNG), Skanimi i Fotografisë (JPEG, TIFF, PNG), Modaliteti i Skanimit Automatik, krijimi i skedarit PDF me sigurinë e fjalëkalimit opsional, Njohja e tekstit (OCR), Skanim dhe ngjitje, Skanim në Re, Skanim në e-mail

SPECIFIKIMET E MAKINES FOTOKOPJUESE

Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra

sFCOT: Afërsisht 30 sekonda¹


sESAT: Afërsisht 1,8 inm¹

Kopjimi i shumëfishtë

maks. 20 kopje

ZMADHIMI

Funksionet & përmirësimet e kopjimit

Kopjimi i dokumentit (ngjyra ose mono)

NDËRFAQJA

Lloji & Madhësia e ekranit

Pa ekran

GJUHËT E EKRANIT

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Programi kompjuterik i përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


My Image Garden


Printimi i Filmit me HD të Plotë¹


Menyja e shpejtë


Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows 8 (32 dhe 64bit)


Windows 7 (32 dhe 64bit)


Windows Vista (32 dhe 64bit)


Windows XP (32bit)


Mac OS X 10.5.8 - 10,8

Kërkesat e sistemit të Windows

Windows 7: 1GHz ose CPU më i shpejtë, 1GB RAM (32bit) / 2GB RAM (64bit)


Windows Vista SP1 ose SP2: CPU 1GHZ ose më i shpejtë, 512 MB RAM


Windows XP SP3: CPU 300MHz ose më i shpejtë, 128MB RAM


Shfletuesi i internetit: Internet Explorer 6 ose më lart


Drajver CD-ROM


Ekrani: 800 x 600 ose më mirë

Kërkesat e sistemit të Mac

Mac OS X v10,7: Intel Core2Duo (ose më lart) CPU, 1GB RAM


Mac OS X v10,6: Intel CPU, 1GB RAM


Mac OS X v10.5.8: Intel CPU, 512MB RAM


Shfletuesi i internetit: Safari 3 ose më lartë


Drajver CD-ROM


Ekrani: XGA 1024 x 768 ose më mirë

TIPARET FIZIKE

Pesha

Përafër. 5,3 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

444 x 329 x 153mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

Përafër. 44,7 dB¹

Temperatura e përdorimit

5-35°C

Lagështira e përdorimit

10-90%RH (pa kondensim të ujit)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Në Pritje: Afërsisht 0,6 W (llampa e skanimit e fikur)


Fikur: Afërsisht 0,4 W


Kopjimi: Afërsisht 10 W ¹

Mohimi i përgjegjësisë

Të githa specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Për më shumë informacion mbi ChromaLife100+ ju lutemi vizitoni www.canon-europe.com/chromalife100

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni me rezolucion të lartë, madhësia e skanimit është e kufizuar (rezolucioni optik maksimal për skanimin A4 është 600dpi).

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standartit ISO/IEC 29183.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestarë.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.