Specifikime produkti

PIXMA MG7700 Series

SPECIFIKIMET E PERGJITHSHME

Numrat e modeleve

MG7750 (E ZEZË)
MG7751 (E BARDHË)[13]
MG7752 (E KUQE)[13]
MG7753 (FLORI)[13]

Funksionet

Wireless / Ethernet, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud Link

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 9600 [1] x 2400 dpi

Teknologjia e Printimit

6 Depozita Boje të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y, GY) Kokë printimi Inkjet FINE me 1pl (min.) masë e derdhjes të bojës Bojëra ChromaLife100

Shpejtësia e Printimit Mono

Approx. 15.0 ipm [2]

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Approx. 10.0 ipm [2]

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 21 sekonda [3]

Printim pa bordura

Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printim Auto Duplex (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Printimi drejtpërdrejt në disk

Po (programi kompjuterik i përfshirë)

FISHEKËT DHE PRODHIMI

Fishekët standardë të bojës

6 rezervuarë individualë bojë
PGI-570PGBK (Pigment i zi)
CLI-571BK (I Zi)
CLI-571C (Cianik)
CLI-571M (I Purpurt)
CLI-571Y (I verdhë)
CLI-571GY (Gri)

Fishekë Opsionalë Boje XL

High yield XL ink tanks
PGI-570PGBK XL (Pigment i zi)
CLI-571BK XL (E zezë)
CLI-571C XL (Cianike)
CLI-571M XL (E purpurt)
CLI-571Y XL (E verdhë)
CLI-571GY XL (Gri)

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Letër e Zakonshme)

Dokument me ngjyra A4 [4]
Pigment i zi: 300 faqe
Pigment i zi XL: 500 faqe
I Zi: 1105* faqe
I Zi XL: 4425* faqe
Cianik: 311 faqe
Cianik XL: 680 faqe
I Purpurt: 297 faqe
I Purpurt XL: 650 faqe
I verdhë: 323 faqe
I verdhë XL: 680 faqe
Gri: 780* faqe
Gri XL: 3350* faqe
* Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Printim fotografie)

Fotografi 10x15cm [5]
Pigment i zi: 3050* fotografi
Pigment i zi XL: 3900* fotografi
Black: 398* fotografi
I Zi XL: 895* fotografi
Cianik: 173 fotografi
Cianik XL: 375 fotografi
I Purpurt: 182 fotografi
I Purpurt XL: 400 fotografi
I verdhë: 161 fotografi
I verdhë XL: 336 fotografi
Gri: 125 fotografi
Gri XL: 289 fotografi
* Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Zarfa
Canon Pro Platinum (PT-101)
Canon Pro Luster (LU-101)
Canon Plus Glossy II (PP-201)
Cano Plus Semi-gloss (SG-201)
Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
Canon Matte (MP-101)
Canon High Resolution Paper (HR-101N)
Canon Photo Stickers (PS-101)
Canon Transferim Bluze (TR-301)
Letra të tjera artistike
Disqe të Printueshme

Prodhimi maksimal i letrës

Kaseta e poshtme: Maks. 125 fletë (letër e zakonshme)
Kaseta e sipërme: Maks. 20 fletë (letër fotografike)
Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm

Madhësitë e letrës

Kaseta e poshtme: A4, A5, B5, Letter, Legal, Zarfa (madhësia DL ose tregtare 10), 20x25cm
Kaseta e sipërme: 10x15cm, 13x18cm

Pesha e Letrës

Kaseta e poshtme: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografie Canon deri në 300 g/m²
Kaseta e sipërme: letër fotografie Canon deri në 300 g/m²

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

2400 x 4800 dpi [6]

Shpejtësia e skanimit A4

Approx. 14 sek [7]

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit
Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 19 sek [8]
sESAT: Afërsisht. 7.7 inm [8]

Kopjimi i shumëfishtë

99 kopje maks.

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopjim dokumenti, fotokopjim fotografie, fotokopjim pa bordura, fotokopje nga të dyja anët, fotokopje 2 në 1 dhe 4 në 1, fotokopje me fshirjen e kornizës, fotokopjim i etiketës të diskut

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400% (në rritje 1%)
Vendosja në faqe
A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

NDËRFAQJA

Lloji & Madhësia e ekranit

8.8cm LCD (TFT ngjyra/Prekje)

Gjuhët e ekranit

33 gjuhë mund të zgjidhen: Japonisht, Anglisht (mm & inç), Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Holandisht, Portugalisht, Norvegjisht, Suedisht, Danisht ,Finlandisht, Rusisht, Çekisht, Hungarisht, Polonisht, Sllovenisht, Turqisht, Greqisht, Kineze e Thjeshtuar, Kineze Tradicionale, Koreane, Indonezisht, Sllovakisht, Estonisht, Letonisht, Lituanisht, Ukraniase, Rumanisht, Bullgarisht, Tajlandisht, Koratisht, Vietnameze

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB me shpejtësi të lartë (Porta B)
Ethernet: 10/100Mbps (i ndërrueshëm automatikisht)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
Banda e frekuencës së rrjetit LAN pa tela: 2,4 GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

PIXMA Touch & Print (NFC - Active Tag)
Lidhja me Re PIXMA
Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Canon Print Service Plugin (Android)
Printimi me Google Cloud
Apple AirPrint
Wi-Fi Direct
Metodë për Access Point
WLAN PictBridge
Slote Kartash Memorjeje
Mopria (Android)

Kartat e kujtesës të përdorshme

SD Card, SDHC Card, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick Micro*, mini SD Card*, micro SD Card*, mini SDHC Card*, micro SDHC Card*
*Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Sistemet operative të mbështetura

Windows 10
Windows 8.1 (përfshirë Windows 8.1 Përditëso), Windows 8
Windows 7, Windows 7 SP1
Windows Vista SP2
Windows XP SP3 (32-bitësh)
Shënim: Për Windows, .NET Framework 4 ose .NET Framework 4.5 është e nevojshme.
Për Windows XP, kërkohet XPS Essentials Pack.
Mac OS X v10.7.5 deri në Mac OS X v10.10

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS
Android

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësirë disku 3.1GB, Internet Explorer 8
Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1.5GB, Safari 5
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Softueri i përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
My Image Garden me Full HD Movie Print [9]
Menyja e shpejtë
Easy-WebPrint EX (shkarkim) [10]

TIPARET FIZIKE

Pesha

afro 7,9 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 435 x 370 x 148 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 43.5dB(A) [11]

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C
Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Rreth 0.2 W
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0.9 W (llamba e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1.6 W (llamba e skanimit e fikur)
Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta
Kopjimi: Afërsisht 15 W [12][1] Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

[2] Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734.

[3] Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të dhënave në kompjuterin host.

[4] Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

[5] Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

[6] Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

[7] Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

[8] Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

[9] Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).

[10] Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

[11] Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

[12] Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

[13] Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në rajonin tuaj.Të githa specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.