Canon PIXMA MG7550 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

Funksionet

Wireless / Ethernet, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud Link

PËRMBLEDHJE

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 9600¹ x 2400 dpi

Teknologjia e Printimit

6 Depozita Boje të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y, GY)


Kokë printimi Inkjet FINE me 1pl (min.) masë e derdhjes të bojës


Bojëra ChromaLife100+

Shpejtësia e Printimit Mono

Rreth 15.0 inm¹

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Rreth 10.0 inm¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 21 sekonda¹

Printimi pa Bordura

Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printim Auto Duplex (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Printimi drejtpërdrejt në disk

Po (programi kompjuterik i përfshirë)

BOJËRAT DHE RENDIMENTET

Fishekët standardë të bojës

6 rezervuarë individualë bojë


PGI-550PGBK (Pigment i zi)


CLI-551BK (I zi)


CLI-551C (Cianik)


CLI-551M (I purpurtë)


CLI-551Y (I verdhë)


CLI-551GY (Gri)

Fishekë Opsionalë Boje XL

Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë


PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)


CLI-551BK XL (I zi)


CLI-551C XL (Cianik)


CLI-551M XL (I purpurtë)


CLI-551Y XL (I verdhë)


CLI-551GY XL (Gri)

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Letër e Zakonshme)

Dokument me ngjyra A4¹


Pigment i zi: 300 faqe


Pigment i Zi XL: 500 faqe


I Zi: 1105* faqe


I Zi XL: 4425* faqe


Cianik: 304 faqe


Cianik XL: 665 faqe


I Purpurt: 298 faqe


I Purpurt XL: 660 faqe


I verdhë: 330 faqe


I verdhë XL: 685 faqe


Gri: 780* faqe


Gri XL: 3350* faqe


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Printim fotografie)

Fotografi 10x15cm¹


Pigment i zi: 3050* fotografi


Pigment i zi XL: 3900* fotografi


I zi: 495* fotografi


I zi XL: 1125* fotografi


Cianik: 168 fotografi


Cianik XL: 369 fotografi


I purpurtë: 168 fotografi


I purpurtë XL: 369 fotografi


I verdhë: 168 fotografi


I verdhë XL: 359 fotografi


Gri: 125 fotografi


Gri XL: 275 fotografi


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Zarfa


Canon Pro Platinum (PT-101)


Canon Pro Luster (LU-101)


Canon Plus Glossy II (PP-201)


Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)


Canon Matte (MP-101)


Canon High Resolution Paper (HR-101N)


Canon Photo Stickers (PS-101)


Canon Transferim Bluze TR-301,


Letra të tjera artistike


Disqe të Printueshme

Prodhimi maksimal i letrës

Kaseta e poshtme: Maks. 125 fletë (letër e zakonshme)


Kaseta e sipërme: Maks. 20 fletë (letër fotografike)


Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm

Madhësitë e letrës

Kaseta e poshtme: A4, A5, B5, Letter, Legal, Zarfa (madhësia DL ose tregtare 10), 20x25cm


Kaseta e sipërme: 10x15cm, 13x18cm

Pesha e Letrës

Kaseta e poshtme: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografie Canon deri në 300 g/m²


Kaseta e sipërme: letër fotografie Canon deri në 300 g/m²

LIDHSHMËRIA

DRAJVERA DHE PROGRAM KOMPJUTERIK

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

2400 x 4800 dpi¹

Shpejtësia e skanimit A4

Rreth 14 sek¹

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit


Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 19 sek¹


sESAT: Afërsisht 7,7 inm¹

Kopjimi i shumëfishtë

1-99 kopje

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopjim dokumenti, fotokopjim fotografie, fotokopjim pa bordura, fotokopje nga të dyja anët, fotokopje 2 në 1 dhe 4 në 1, fotokopje me fshirjen e kornizës, fotokopjim i etiketës të diskut

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400% (në rritje 1%)


Vendosja në faqe


A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

NDËRFAQJA

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekran me prekje 8,8cm me panel Intelligent Touch System

Gjuhët e ekranit

30 Gjuhë të Disponueshme:


Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Holandisht, Portugalisht, Norvegjisht, Suedisht, Danisht, Finlandisht, Rusisht, Çekisht, Hungarisht, Polonisht, Sllovenisht, Turqisht, Greqisht, Sllovakisht, Estonisht, Letonisht, Lituanisht, Ukrainisht, Rumanisht, Bullgarisht, Japonisht, Kinezçe e Thjeshtuar, Kinezçe Tradicionale, Koreanisht, Indonezisht

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

PIXMA Touch & Print (NFC - Active Tag)


Lidhja me Re PIXMA


Aplikacion PIXMA Printing Solutions


Plugin Canon Print Service (Android)


Printimi me Google Cloud


Apple AirPrint


Printo nga Email


Metodë për pikë aksesi


WLAN PictBridge


Slote Kartash Memorjeje

Kartat e kujtesës të përdorshme

SD Card, SDHC Card, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick Micro*, mini SD Card*, micro SD Card*, mini SDHC Card*, micro SDHC Card*


*Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32 bitë


Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS


Android


Windows RT

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësirë disku 3GB, Internet Explorer 8


Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


My Image Garden me Full HD Movie Print¹


Menyja e shpejtë


Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

TIPARET FIZIKE

Pesha

Rreth 7,9 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

435 x 370 x 148 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 44,0 dB¹

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C


Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,2 W


Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,0 W (llampa e skanimit e fikur)


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,9 W (llamba e skanimit e fikur)


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


Kopjimi: Afërsisht 17 W¹

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734.

Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734.

Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.