Canon PIXMA MG6650 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

Funksionet

Printim, Fotokopjim, Skanim Wireless, Cloud Link

PËRMBLEDHJE

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800¹ x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

5 Depozita Boje të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)


Kokë printimi Inkjet FINE me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës


Bojëra ChromaLife100+

Shpejtësia e Printimit Mono

Rreth 15.0 inm¹

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Rreth 9,7 inm¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 44 sekonda¹

Printimi pa Bordura

Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printim Auto Duplex (A4, Letter - letër e zakonshme)

BOJËRAT DHE RENDIMENTET

Fishekët standardë të bojës

5 rezervuarë individualë boje


PGI-550PGBK (Pigment i zi)


CLI-551BK (I zi)


CLI-551C (Cianik)


CLI-551M (I purpurtë)


CLI-551Y (I verdhë)

Fishekë Opsionalë Boje XL

Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë


PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)


CLI-551BK XL (I zi)


CLI-551C XL (Cianik)


CLI-551M XL (I purpurtë)


CLI-551Y XL (I verdhë)

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Dokument me ngjyra A4¹


Pigment i zi: 300 faqe


Pigment i Zi XL: 500 faqe


I Zi: 1795* faqe


I Zi XL: 5565* faqe


Cianik: 345 faqe


Cianik XL: 715 faqe


I Purpurt: 306 faqe


I Purpurt XL: 645 faqe


I verdhë: 347 faqe


I verdhë XL: 715 faqe


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

Fotografi 10x15cm¹


Pigment i zi: 2405* fotografi


Pigment i zi XL: 4945* fotografi


I zi: 376* fotografi


I Zi XL: 810* fotografi


Cianik: 125 fotografi


Cianik XL: 285 fotografi


I purpurtë: 131 fotografi


I purpurtë XL: 310 fotografi


I verdhë: 127 foto


I verdhë XL: 286 fotografi


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

STANDARDET E TESTIMIT

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Zarfa


Canon Pro Platinum (PT-101)


Canon Pro Luster (LU-101)


Canon Plus Glossy II (PP-201)


Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)


Canon Matte (MP-101)


Canon High Resolution Paper (HR-101N)


Canon Photo Stickers (PS-101)


Canon Transferim Bluze TR-301,

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i përparmë: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Zarfa (DL, COM10), Letër, Ligjore

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Canon letër fotografie: deri në 300 g/m²

PROGRAMI KOMPJUTERIK I PËRFSHIRË

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

1200 x 2400 dpi¹

Shpejtësia e skanimit A4

Rreth 14 sek¹

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit


Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 18 sek¹


sESAT: Afërsisht 7,7 inm¹

Kopjimi i shumëfishtë

1-99 kopje

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopjim dokumenti, fotokopjim fotografie, fotokopjim pa bordura, fotokopje nga të dyja anët, fotokopje 2 në 1 dhe 4 në 1, fotokopje me fshirjen e kornizës

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400% (në rritje 1%)


Vendosja në faqe


A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekran me prekje 7,5 cm

Gjuhët e ekranit

30 Gjuhë të Disponueshme:


Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Holandisht, Portugalisht, Norvegjisht, Suedisht, Danisht, Finlandisht, Rusisht, Çekisht, Hungarisht, Polonisht, Sllovenisht, Turqisht, Greqisht, Sllovakisht, Estonisht, Letonisht, Lituanisht, Ukrainisht, Rumanisht, Bullgarisht, Japonisht, Kinezçe e Thjeshtuar, Kinezçe Tradicionale, Koreanisht, Indonezisht

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

PIXMA Touch & Print (NFC - Passive Tag)


Lidhja me Re PIXMA


Aplikacion PIXMA Printing Solutions


Plugin Canon Print Service (Android)


Printimi me Google Cloud


Apple AirPrint


Printo nga Email


Metodë për pikë aksesi


WLAN PictBridge


Slote Kartash Memorjeje

Kartat e kujtesës të përdorshme

SD Card, SDHC Card, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick Micro*, mini SD Card*, micro SD Card*, mini SDHC Card*, micro SDHC Card*


*Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32 bitë


Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS


Android


Windows RT

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësirë disku 3GB, Internet Explorer 8


Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


My Image Garden me Full HD Movie Print¹


Menyja e shpejtë


Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

Pesha

Rreth 6,4 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

455 x 369 x 148mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 42,5 dB¹

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C


Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,2 W


Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,9 W (llamba e skanimit e fikur)


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,0 W (llamba e skanimit e fikur)


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


Kopjimi: Afërsisht 12 W¹

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.