Canon PIXMA MG5740

PIXMA MG5740

Hassle-free printing and scanning with smart devices and the cloud. Have fun creating beautiful images and documents with this versatile, user-friendly, 5-ink All-In-One.

PIXMA MG5740

Përfitimet

  • Capture your precious moments in high quality prints
  • Connect easily to your smartphone or tablet
  • Print from and scan to popular cloud services
  • Print more pages for your money with XL ink options
  • Colour display for easy use and navigation

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon PIXMA MG5740

Easily connect, print, scan and copy at home using this affordable, high quality 5-ink All-In-One


Easily connect, print, copy and scan at home using this affordable Wi-Fi All-In-One. Photos will be packed with high levels of detail, deeper blacks and more vivid reds - thanks to 5 single inks, Canon's FINE technology and 4,800dpi print resolution. ISO ESAT speeds of 12.6 ipm mono and 9.0 ipm colour deliver a beautiful 10 x15 cm borderless print in around 41 seconds.

Quickly and effortlessly print and scan from smart devices with the Canon PRINT app and Wi-Fi Direct®


Simply download the Canon PRINT app and you can effortlessly print and scan using your smartphone or tablet, and directly access cloud services. There's no need for a wireless router, internet connection or password with Wi-Fi Direct® mode, which creates an ad hoc wireless network.

Experience the creative freedom of cloud printing and scanning with enhanced PIXMA Cloud Link


With enhanced PIXMA Cloud Link you can print photos in seconds from Instagram Facebook and Flickr and print documents from popular cloud services, such as GoogleDrive. Easily upload scanned documents and photos to GoogleDrive and newly added OneNote.**

Only change the colour that runs out with individual ink tanks; save using optional XL inks and auto 2-sided printing


Enjoy minimum waste and maximum savings. You only need to change the colour that runs out thanks to individual ink tanks. Plus you can print more pages for your money using optional XL inks and save on paper with auto 2-sided printing.

Control, view and connect with ease using the large, crystal clear, 6.2 cm colour display


Control, view and connect with ease. The large 6.2 cm colour display makes everything crystal clear, whether you're selecting functions, previewing images or using cloud services. Plus there's no waiting around to start printing thanks to Auto Power On

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA MG5740, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Only change the ink which runs out

Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

4800 dpi

Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë

Optional high yield inks

Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Print from and scan to the cloud

Printimi nga reja kompjuterike dhe skanimi tek ajo*

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Canon PRINT Inkjet/SELPHY app

Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

  • All-In-One printer - PIXMA MG5740
  • Setup Ink Tanks
  • Power cord
  • Setup CD-ROM (CD only for Windows – Mac drivers available online)
  • Manuals and other documents 
AirPrint-Printers

Printim me valë

Me Wi-Fi mund të printoni nga smartfonët dhe tabletët.

Printimi nëpër Cloud

Printerët PIXMA cloud ready ju japin lirinë të printoni nga shërbimet online cloud direkt nga pajisja juaj smart.

Cloud-Printers

Mësoni dhe eksploroni

Tutoriale

Për veçoritë e disponueshme ju lutem shikoni të dhënat specifike mbi produktin.

Printimi nëpër Cloud

PIXMA-CLOUD-MAIN-FILM-Image

Printimi nëpër Cloud

Ky tutorial tregon se si të setup PIXMA Cloud Link i cili ju mundëson për të hyrë dhe të shtypura dokumentet tuaja dhe fotot nga shërbimet cloud të njohura direkt nga një ekran, smartphone ose tabletë printer.

Shikoni videon

Si të fillohet

getting-started-image

Si të fillohet

Ky film i shkurtër prezanton serinë PIXMA MG për një publik të gjerë. Me ndihmën e një djali të ri demonstrues në 'zyrën e tij në shtëpi', filmi tregon grupet bazë të funksioneve.

Shikoni videon

Jini krijues

be-creative-image

Jini krijues

Ky film i shkurtër përbëhet nga 5 pjesë, secila e pajisur me një demonstrues të ndryshëm që na tregon sa e lehtë është të përdorim veçoritë dhe softuerët e PIXMA për të shtuar kreativitetin në shtëi.

Shikoni videon

Lidhuni

Get Connected-image

Lidhuni

Ky film i shkurtër përbëhet nga 5 pjesë, secila e pajisur me një demonstrues të ndryshëm që na tregon sa e lehtë është të printojmë nga, dhe të skanojmë në smartfonë ose tableta të famshme, duke përdorur printerin wireless PIXMA.

Shikoni videon