Canon PIXMA MG5700 Series Specifikimet

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

Numrat e modeleve

MG5750 (I ZI)


MG5751 (I BARDHË)¹


MG5752 (ARGJENDI/I ZI)¹


MG5753 (ARGJENDI/I BARDHË)¹

Funksionet

Printim, Fotokopjim, Skanim Wireless, Cloud Link

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800¹ x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

5 Depozita Boje të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)


Kokë printimi Inkjet FINE me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës


Bojëra ChromaLife100

Shpejtësia e Printimit Mono

Rreth 12.6 inm¹

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Rreth 9,0 ipm¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 41 sekonda¹

Printimi pa Bordura

Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printim Auto Duplex (A4, Letter - letër e zakonshme)

FISHEKËT DHE PRODHIMI

Fishekët standardë të bojës

5 rezervuarë individualë boje


PGI-570PGBK (Pigment i zi)


CLI-571BK (E zezë)


CLI-571C (Cianike)


CLI-571M (E purpurt)


CLI-571Y (E verdhë)

Fishekë Opsionalë Boje XL

Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë


PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)


CLI-571BK XL (E zezë)


CLI-571C XL (Cianike)


CLI-571M XL (E purpurt)


CLI-571Y XL (E verdhë)

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Dokument me ngjyra A4¹


Pigment i zi: 300 faqe


Pigment i Zi XL: 500 faqe


I Zi: 1795* faqe


I Zi XL: 5565* faqe


Cianik: 345 faqe


Cianik XL: 715 faqe


I Purpurt: 306 faqe


I Purpurt XL: 645 faqe


I verdhë: 347 faqe


I verdhë XL: 715 faqe


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

Fotografi 10x15cm¹


Pigment i zi: 2405* fotografi


Pigment i zi XL: 4945* fotografi


I zi: 376* fotografi


I Zi XL: 810* fotografi


Cianik: 121 fotografi


Cianik XL: 267 fotografi


E purpurt: 136 fotografi


E purpurt XL: 340 fotografi


I verdhë: 127 foto


I verdhë XL: 282 fotografi


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)


Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)


Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)


Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)


Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)


Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)


Letër Fotografike Mat (MP-101)


Transferimi në bluzë


Zarf

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i përparmë: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Zarfa (DL, COM10), Letër, Ligjore

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Canon letër fotografie: deri në 300 g/m²

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

1200 x 2400 dpi¹

Shpejtësia e skanimit A4

Rreth 19 sek¹

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit


Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 20 sek¹


sESAT: Afërsisht 7,2 ipm¹

Kopjimi i shumëfishtë

99 kopje maks.

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopjim dokumenti, fotokopjim fotografie, fotokopjim pa bordura, fotokopje nga të dyja anët, fotokopje 2 në 1 dhe 4 në 1, fotokopje me fshirjen e kornizës

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400% (në rritje 1%)


Vendosja në faqe


A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

NDËRFAQJA

Lloji & Madhësia e ekranit

6,2cm LCD (TFT)

Gjuhët e ekranit

33 gjuhë mund të zgjidhen: Japonisht, Anglisht (mm & inç), Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Holandisht, Portugalisht, Norvegjisht, Suedisht, Danisht ,Finlandisht, Rusisht, Çekisht, Hungarisht, Polonisht, Sllovenisht, Turqisht, Greqisht, Kineze e Thjeshtuar, Kineze Tradicionale, Koreane, Indonezisht, Sllovakisht, Estonisht, Letonisht, Lituanisht, Ukraniase, Rumanisht, Bullgarisht, Tajlandisht, Koratisht, Vietnameze

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

Lidhja me Re PIXMA


Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY


Plugin Canon Print Service (Android)


Printimi me Google Cloud


Apple AirPrint


Wi-Fi Direct


Metodë për pikë aksesi


WLAN PictBridge


Mopria (Android)

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10


Windows 8.1 (përfshirë Windows 8.1 Update), Windows 8


Windows 7, Windows 7 SP1


Windows Vista SP2


Windows XP SP3 (vetëm 32 bit)


Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4 ose .NET Framework 4.5.


Për Windows XP, kërkohet XPS Essentials Pack.


Mac OS X v10.7.5 deri në Mac OS X v10.10

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS


Android

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8


Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


My Image Garden me Full HD Movie Print¹


Menyja e shpejtë


Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

TIPARET FIZIKE

Pesha

përafër. 6,3 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

përafër. 455 x 369 x 148 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

përafër. 43dB(A)¹

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C


Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,2 W


Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,7 W (llamba e skanimit e fikur)


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,5 W (llamba e skanimit e fikur)


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


Kopjimi: Afërsisht 12 W¹

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në rajonin tuaj.