Canon PIXMA MG5700 Series

PIXMA MG5700 Series

Printim dhe skanim pa u munduar me pajisjet smart dhe me cloud. Kënaquni duke krijuar imazhe të bukura dhe dokumente me këtë Gjithçka-Në-Një me 5 bojëra të gjithanshme e të thjeshtë.

PIXMA MG5750

Përfitimet

  • Kapni momentet tuaja të çmuara me printime me cilësi të lartë
  • Lidhuni me lehtësi me smartfonin ose tabletin tuaj
  • Printoni dhe skanoni në shërbime të njohura cloud
  • Printoni më shumë faqe me paratë tuaja me mundësitë e bojërave XL1
  • Ekran me ngjyra për lehtësi përdorimi dhe navigimi

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon PIXMA MG5700 Series

Lidhuni, printoni, skanoni dhe kopjoni me lehtësi në shtëpi duke përdorur këtë Gjithçka-Në-Një me 5 bojëra të përballueshëm dhe me cilësi të lartë


Lidhuni, printoni, kopjoni dhe skanoni me lehtësi në shtëpi duke përdorur këtë Gjithçka-Në-Një të përballueshëm. Fotografitë do të mbushen me nivele të larta detajesh, ngjyra të zeza më të thella dhe të kuqe më të gjalla - falë 5 bojërave të veçanta, teknologjisë FINE të Canon dhe rezolucionit të printimit 4.800 dpi. Shpejtësitë ISO ESAT prej 12,6 ipm mono dhe 9,0 ipm me ngjyra japin një fotografi të bukur 10 x 15 në rreth 41 sekonda.

Printoni dhe skanoni shpejt dhe pa u munduar nga pajisjet smart me aplikacionin Canon PRINT duke përdorur Wi-Fi Direct®


Thjesht shkarkoni aplikacionin Canon PRINT dhe mund të printoni dhe skanoni pa u munduar duke përdorur smartfonin ose tabletin tuaj, si dhe të keni akses drejtpërdrejt në shërbimet e resë kompjuterike. Nuk ka nevojë për një router wireless, lidhje interneti ose fjalëkalim me metodën Wi-Fi Direct®, e cila krijon një lidhje me valë ad hoc

Provoni lirinë kreative të printimit nga cloud dhe skanimit me PIXMA Cloud Link të zgjeruar.


Me PIXMA Cloud Link të zgjeruar mund të printoni fotografi në pak sekonda nga Instagram, Facebook dhe Flickr dhe të printoni dokumente nga shërbime të njohura cloud si GoogleDrive, OneDrive dhe Akses në SlideShare*. Ngarkoni me lehtësi dokumente dhe fotografi të skanuara në GoogleDrive, OneDrive dhe OneNote të sapo shtuar**

Vetëm ndryshoni ngjyrën që mbaron me kutitë e bojërave të veçanta; kurseni duke përdorur bojërat opsionale XL dhe printimin automatik në 2 anë


Kënaquni me humbjet minimale dhe kursimet maksimale. Ju duhet vetëm të ndryshoni ngjyrën që mbaron falë kutive të veçanta të bojës. Plus mund të printoni më shumë faqe me paratë tuaja duke përdorur bojërat XL dhe të kurseni letër me printimin automatik në 2 anë.

Kontrolloni, shikoni dhe lidhuni me lehtësi duke përdorur ekranin e madh me ngjyra, të qartë kristal 6.2 cm.


Kontrolloni, shikoni dhe lidhuni me lehtësi Ekrani i madh me ngjyra 6.2 cm e bën çdo gjë të qartë kristal, qoftë nëse po zgjidhni funksionet, po shikoni imazhet ose po përdorni shërbimet cloud. Plus nuk ka nevojë të prisni për të filluar printimin falë Ndezjes Automatike.


*SlideShare është një markë tregtare e SlideShare, Inc.
**Skanimi në cloud dhe skanimi në email janë të disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale Canon

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA MG5700 Series, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Only change the ink which runs out

Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

4800 dpi

Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë

Optional high yield inks

Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Print from and scan to the cloud

Printimi nga reja kompjuterike dhe skanimi tek ajo*

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Canon PRINT Inkjet/SELPHY app

Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

  • Printer Gjithçka-Në-Një – Seria PIXMA MG5700
  • Vendosja e Rezervave të Bojës
  • Kabllo të Energjisë
  • CD-ROM konfigurimi (CD vetëm për Windows – drajverat Mac gjenden online)
  • Manualet dhe dokumentet e tjera

AirPrint-Printers

Printim me valë

Me Wi-Fi mund të printoni nga smartfonët dhe tabletët.

Printimi nëpër Cloud

Printerët PIXMA cloud ready ju japin lirinë të printoni nga shërbimet online cloud direkt nga pajisja juaj smart.

Cloud-Printers