Canon PIXMA MG3650 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

Funksionet

Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Lidhje në renë kompjuterike

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800¹ x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)


Sistem Inkjet me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës


Bojëra ChromaLife100

Shpejtësia e Printimit Mono

Rreth 9,9 inm¹

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Rreth 5,7 inm¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 44 sekonda

Printimi pa Bordura

Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printimi automatik nga të dyja anët (A4, Letër)

FISHEKËT DHE PRODHIMI

Fishekët standardë të bojës

PG-540 (I zi)


CL-541 (Ngjyrë)

Fishekë Opsionalë Boje XL

PG-540XL (I zi)


CL-541XL (Ngjyrë)

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Printim i dokumenteve me ngjyra A4¹


I zi: 180 faqe


I zi XL: 600 faqe


Ngjyrë: 180 faqe


Ngjyrë XL: 400 faqe

Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

Printim fotografish me ngjyra 10x15cm¹


I zi: 2465* fotografi


I zi XL: 7560* fotografi


Ngjyrë: 69 fotografi


Ngjyrë XL: 150 fotografi


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)


Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)


Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)


Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)


Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)


Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)


Letër Fotografike Mat (MP-101)


Transferimi në bluzë


Zarf

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i përparmë: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Zarfa (DL, COM10), Letër, Ligjore

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Canon letër fotografie: deri në 300 g/m²

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

1200 x 2400 dpi¹

Shpejtësia e skanimit A4

Rreth përafër. 14 sek¹

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit


Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 22 sek¹


sESAT: Afërsisht 2,7 ipm¹

Kopjimi i shumëfishtë

21 kopje (maks.)

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopjim dokumenti (letër e zakonshme), Fotokopjim pa Kufij

Zmadhim Fotokopjimi

Vendosja në faqe

NDËRFAQJA

Lloji & Madhësia e ekranit

Pa ekran

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

Lidhja me Re PIXMA


Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY


Plugin Canon Print Service (Android)


Printimi me Google Cloud


Metodë për pikë aksesi


WLAN PictBridge


Apple AirPrint


Mopria (Android)

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows 10


Windows 8.1 (përfshirë Windows 8.1 Update), Windows 8


Windows 7, Windows 7 SP1


Windows Vista SP2


Windows XP SP3 (vetëm 32 bit)


Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4 ose .NET Framework 4.5.


Për Windows XP, kërkohet XPS Essentials Pack.


Mac OS X v10.7.5 deri në Mac OS X v10.10

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS


Android

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8


Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


My Image Garden me Full HD Movie Print¹


Menyja e shpejtë


Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

TIPARET FIZIKE

Pesha

përafër. 5,4 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

përafër. 449 x 304 x 152 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

përafër. 43,5 dB(A)¹

Temperatura e përdorimit

5-35°C

Lagështira e përdorimit

10-90%RH (pa kondensim të ujit)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,1 W


Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,4 W (llamba e skanimit e fikur)


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,4 W (llamba e skanimit e fikur)


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


Kopjimi: Afërsisht 16 W¹

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.