Canon PIXMA MG3250 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PERGJITHSHME

Funksionet kryesore

Printim, Kopjim, Skanim

Funksione të tjera

Fotografi me cilësi


Dokumente nga të dyja anët


Printimi nga smartfonët dhe kompjuterët tablet


Ndihma për AirPrint

Ç'farë ka në kuti

Printeri të-gjithë-në-një, 2 fishekë boje TË IMËT, kabllo USB, kabllo e energjisë, manuali i konfigurimit, CD i programit kompjuterik dhe manualit të përdoruesit

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800¹ x 1200 dpi

Motorri i Printimit

Teknologjia e printimit inkjet me kokën E IMËT


Sistemi me 4 ngjyra me min madhësinë e pikëzës së bojës prej 2 pl


2 fishekë boje TË IMËT me ChromaLife100

Shpejtësia e printimit të dokumentit mono

ESAT: Afërsisht. 9,2 inm¹

Shpejtësia e printimit të dokumentit me ngjyra

ESAT: Afërsisht. 5,0 inm¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 44 sekonda¹

Printimi pa Bordura

Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printimi automatik nga të dyja anët (A4, Letër)

DIRECT DISC PRINTING

Tipare të tjera të printimit

Printimi i vendosjes së madhësisë së faqes, Printimi i shkallëzuar, Faqe të shumta për fletën e printuar, Printimi i broshurave, Printimi i posterave, Ngjitje¹

PRODHIMI I BOJES DHE I FAQEVE

Fishekët standartë të bojës

2 kuti boje TË IMËT:


PG-540 (I zi)


CL-541 (Ngjyrë)

Fishekë boje opsionalë

Fishekë boje XL me prodhim të lartë


PG-540XL (I zi)


CL-541XL (Ngjyrë)

Jeta e rezervuarit të bojës - Printimi i dokumentave

Dokument me ngjyra A4¹


I zi: 180 faqe


I zi XL: 600 faqe


Ngjyrë: 180 faqe


Ngjyrë XL: 400 faqe

Jeta e rezervuarit të bojës - Printimi i fotografive

Fotografi 10x15cm¹


I zi: 2465* fotografi


I zi XL: 7560* fotografi


Ngjyrë: 69 fotografi


Ngjyrë XL: 150 fotografi


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PER LETREN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme, Zarfa, Letër Fotografie Pro Platinum (PT-101), Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II (PP-201), Letër Fotografie Pro me Llustër (LU-101), Letër Fotografie Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201), Letër Fotografie me Shkëlqim "Përdorimi i Përditshëm" (GP-501), Letër Fotografie Mat (MP-101), Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N), Letër e Transferimit në Bluzë (TR-301), Ngjitës Fotografikë (PS-101)

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i përparmë: Maks 100 fletë

Madhësitë e letrës

A4, B5, A5, Letër, Legal, Zarfa (madhësi DL ose tregtare # 10), 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Letër fotografie deri në afërsisht 300 g/m² (letër speciale e Canon)

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra CIS

FILM SCANNING

Rezolucioni i skanerit - Optik

Deri në 1200 x 2400 dpi¹

Shpejtësia e skanimit A4

Rreth 14 sekonda¹

Thellësia e ngjyrës së skanimit

Futja e skanimit të shtratit të sheshtë 48bit / dalja 24bit (RGB secila 16bit/8bit)

Gjysmëton/Shkallëzim gri

Futja e skanimit të shtratit të sheshtë 16bit / dalja 8bit

Pajtueshmëria

TWAIN / WIA

Gjerësia e efektshme e skanimit

A4/LTR (216x297mm)

Njohja e tekstit - OCR

Po (programi kompjuterik My Image Garden)

Metodat & Përmirësimet e skanimit

Skanim në PC, Skanimi i dokumentit (PDF, PDF kompakte, JPEG, TIFF, PNG), Skanimi i Fotografisë (JPEG, TIFF, PNG), Modaliteti i Skanimit Automatik, krijimi i skedarit PDF me sigurinë e fjalëkalimit opsional, Njohja e tekstit (OCR), Skanim dhe ngjitje, Skanim në Re, Skanim në e-mail

SPECIFIKIMET E MAKINES FOTOKOPJUESE

Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra

sFCOT: Afërsisht 20 sekonda¹


sESAT: Afërsisht 4,3 inm¹

Kopjimi i shumëfishtë

1-9, 20 kopje

Zmadhimi

I përshtatet faqes

Funksionet & përmirësimet e kopjimit

Kopjimi i dokumentit, kopjimi i fotografisë, kopjimi pa bordura

NDËRFAQJA

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekran LED me 7 segmente

GJUHËT E EKRANIT

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP

Lloji i ndërfaqes - Jo PC

Pajisjet Android¹, iPhone, iPod touch dhe iPad²


Apple AirPrint

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Programi kompjuterik i përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


My Image Garden


Përdorimi i CREATIVE PARK PREMIUM


Printimi i Filmit me HD të Plotë¹


Menyja e shpejtë


Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows 8 (32 dhe 64bit)


Windows RT


Windows 7 (32 dhe 64bit)


Windows Vista (32 dhe 64bit)


Windows XP (32bit)


Mac OS X 10.5.8 - 10,8

Kërkesat e sistemit të Windows

Windows 7: 1GHz ose CPU më i shpejtë, 1GB RAM (32bit) / 2GB RAM (64bit)


Windows Vista SP1 ose SP2: CPU 1GHZ ose më i shpejtë, 512 MB RAM


Windows XP SP3: CPU 300MHz ose më i shpejtë, 128MB RAM


Shfletuesi i internetit: Internet Explorer 6 ose më lart


Drajver CD-ROM


Ekrani: 800 x 600 ose më mirë

Kërkesat e sistemit të Mac

Mac OS X v10,7: Intel Core2Duo (ose më lart) CPU, 1GB RAM


Mac OS X v10,6: Intel CPU, 1GB RAM


Mac OS X v10.5.8: Intel CPU, 512MB RAM


Shfletuesi i internetit: Safari 3 ose më lartë


Drajver CD-ROM


Ekrani: XGA 1024 x 768 ose më mirë

TIPARET FIZIKE

Pesha

Rreth 5,5 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

449 x 304 x 152mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 42,5 dB¹

Temperatura e përdorimit

5-35°C

Lagështira e përdorimit

10-90%RH (pa kondensim të ujit)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,3 W


Në gatishmëri (lidhja Wi-Fi me kompjuterin): afro 2,0 W (llamba e skanimit e fikur)


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,0 W (llamba e skanimit e fikur)


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


Kopjimi: Afërsisht 20 W¹

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Për më shumë informacion mbi ChromaLife100+ ju lutemi vizitoni www.canon-europe.com/chromalife100

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni me rezolucion të lartë, madhësia e skanimit është e kufizuar (rezolucioni optik maksimal për skanimin A4 është 600dpi).

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Aplikacioni Canon PRINT është i disponueshëm si shkarkim falas nga Android Market (jo i disponueshëm në disa vende ose rajone). Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi. Në përputhje me pajisjet që përdorin Android 2.3.3 dhe versione të më vonshme.


² Aplikacioni Canon PRINT është i disponueshëm si shkarkim falas nga Apple App Store (jo i disponueshëm në disa vende ose rajone). Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi. Në përputhje me pajisjet që përdorin iOS 6.1 ose versione të më vonshme (të gjitha modelet e iPad, iPhone 3GS dhe modele të më vonshme, iPod touch i brezit të tretë dhe modele të më vonshme)

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.