Canon PIXMA MG3050 Series Specifikimet

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

Numrat e modeleve

PIXMA MG3050 (E ZEZË)


PIXMA MG3053 (BLU/E BARDHË)


PIXMA MG3052(GRI)


PIXMA MG3051(E BARDHË)¹

Funksionet

Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800¹ x 600 dpi

Teknologjia e Printimit

2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)

Shpejtësia e Printimit Mono

Rreth 8,0 ipm¹

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Rreth 4,0 ipm¹

Printimi pa Bordura

Jo i disponueshëm

Printim nga të Dyja Anët

Përdorimi Manual

FISHEKËT DHE PRODHIMI

Fishekët standardë të bojës

PG-545 (E zezë)


CL-546 (Ngjyra)

STANDARD INK CARTRIDGES

Fishekë Opsionalë Boje XL

PG-545XL (E zezë)


CL-546XL (Ngjyra)

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Printim i dokumenteve me ngjyra A4¹


I zi: 180 faqe


I zi XL: 400 faqe


Ngjyrë: 180 faqe


Ngjyrë XL: 300 faqe

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Zarfa


Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)


Letër Fotografie me Shkëlqim "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 60 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

Letër e zakonshme: A4, A5, B5, Letter, Legal


Letër fotografike: 10x15cm, 13x13cm, 13x18cm


Zarfa: DL, COM10

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

600 x 1200 dpi¹

Shpejtësia e skanimit A4

Rreth 14 sek¹

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit


Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 28sek¹


sESAT: Afërsisht 2,1ipm¹

Kopjimi i shumëfishtë

21 kopje (maks.)

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopjim dokumenti (letër e zakonshme)

Madhësia e dokumentit

Maks. zona e fotokopjes afërsisht 203 x 277mm


(A4 me një kufi printimi poshtë 17mm)

NDËRFAQJA

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz


Referojuni manualit të përdorimit për udhëzime se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN pa tel.

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

Lidhja me Re PIXMA


Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY


Plugin Canon Print Service (Android)


Printimi me Google Cloud


Metodë për pikë aksesi


WLAN PictBridge

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10


Windows 8.1 (përfshirë Windows 8.1 Update), Windows 8


Windows 7, Windows 7 SP1


Windows Vista SP2


Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6


Mac OS X v10.8.5 - OS X v10.11

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS, Android, Windows RT, Windows 10 Mobile

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8


Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


My Image Garden me Full HD Movie Print¹


Menyja e shpejtë


Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

TIPARET FIZIKE

Pesha

afro 3,5kg

Përmasat (Gj x Th x L)

përafër. 426 x 306 x 145 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

përafër. 46.5dB(A)¹

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C


Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,2W


Në gatishmëri (lidhja LAN pa tel me kompjuterin): Afro 1,6W (llamba e skanimit e fikur)


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,6W (llamba e skanimit e fikur)


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


Kopjimi: Afërsisht 10W¹

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Shënimi në fund të faqes

¹ Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në rajonin tuaj.

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit e dokumentit me ngjyra matet sipas ISO/IEC 29183, objektivi A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.