Canon PIXMA MG2940

PIXMA MG2940

Enter a wireless world with this affordable, compact Wi-Fi All-In-One that lets you effortlessly print from your smartphone, tablet, camera or the cloud. Simply connect, copy, print and scan.

PIXMA MG2940

Përfitimet

  • Go wireless. Easily connect, print, copy and scan the way you want with high quality Wi-Fi All-In-One
  • Capture the detail in fast high-quality prints with FINE cartridge technology
  • Get ready to effortlessly print and scan using smart devices with Canon PRINT app
  • Experience the creative freedom of cloud printing with PIXMA Cloud link
  • Print more pages for your money with XL ink options

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon PIXMA MG2940

Compact, Wi-Fi All-In-One


Step up to Wi-Fi. You can use and share this All-In-One wirelessly around the home and remotely from mobile devices - so everyone can enjoy the same high quality results. It's ideal for your everyday printing, scanning and copying needs, plus it includes Wireless LAN PictBridge so you can easily print your photos directly from compatible wireless cameras. With it's compact and stylish design, it's a great space saver and easy for you to load paper and replace ink.

Save money on ink


Print more for your money. You can print significantly more pages - and you won't have to change the ink so often - with optional XL FINE cartridges. Your savings could be up to 30 % per page compared to their standard equivalents.

Fast, quality printing


Expect great levels of detail. Whatever you're printing or copying the FINE cartridge system, with up to 4,800 dpi print resolution, delivers vivid colours and sharp text. It's fast too - with ISO ESAT speeds of 8 ipm mono and 4 ipm colour.

Cloud connected


Enjoy the freedom to print from the cloud. You can use your smartphone or tablet to print photos in seconds from your Facebook, Twitter and online albums. Thanks to the improved PIXMA Cloud Link, you can now also access and print your documents from GoogleDrive.

Smartphone and tablet ready


You're smartphone ready and so is this printer. Simply download Canon PRINT app for your smartphone or tablet. By using the app you can directly access and print from cloud services. You can even check printer status, the manual or real-time ink levels over Wi-Fi or internet. To complete your mobile connectivity options, Google Cloud Print support is also available.

Creative play


Have fun exploring your creativity. With Easy Photo Print+ (Accessible via Canon PRINT app), you can easily design and print greeting cards, photo collages an

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA MG2940, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Convenient and easy to replace

I lehtë për t'u zëvendësuar

High resolution photo printing

Printim i fotografive me rezolucion të lartë

Micro ink droplets for precise print

Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë

Optional high yield inks

Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Print directly from cloud

Printo direkt nga cloud

Canon PRINT app

Aplikacioni Canon PRINT

Turns on when you start printing

Ndizet kur filloni printimin

  • All-In-One printer – PIXMA MG2940
  • FINE Cartridges
  • Power cord
  • Setup CD-ROM (CD only for Windows – Mac drivers available online)
  • Manuals and other documents

PIXMA MG2940 Video

Cloud-Printers

Printimi nëpër Cloud

Printerët PIXMA cloud ready ju japin lirinë të printoni nga shërbimet online cloud direkt nga pajisja juaj smart.

Mësoni dhe eksploroni

Tutoriale

Për veçoritë e disponueshme ju lutem shikoni të dhënat specifike mbi produktin.

Printimi nëpër Cloud

PIXMA-CLOUD-MAIN-FILM-Image

Printimi nëpër Cloud

Ky tutorial tregon se si të setup PIXMA Cloud Link i cili ju mundëson për të hyrë dhe të shtypura dokumentet tuaja dhe fotot nga shërbimet cloud të njohura direkt nga një ekran, smartphone ose tabletë printer.

Shikoni videon

Si të fillohet

getting-started-image

Si të fillohet

Ky film i shkurtër prezanton serinë PIXMA MG për një publik të gjerë. Me ndihmën e një djali të ri demonstrues në 'zyrën e tij në shtëpi', filmi tregon grupet bazë të funksioneve.

Shikoni videon

Jini krijues

be-creative-image

Jini krijues

Ky film i shkurtër përbëhet nga 5 pjesë, secila e pajisur me një demonstrues të ndryshëm që na tregon sa e lehtë është të përdorim veçoritë dhe softuerët e PIXMA për të shtuar kreativitetin në shtëi.

Shikoni videon

Lidhuni

Get Connected-image

Lidhuni

Ky film i shkurtër përbëhet nga 5 pjesë, secila e pajisur me një demonstrues të ndryshëm që na tregon sa e lehtë është të printojmë nga, dhe të skanojmë në smartfonë ose tableta të famshme, duke përdorur printerin wireless PIXMA.

Shikoni videon